iPhone 6s kamera kasma problemi

Mountain Lion

Megapat
Makaleler
1
Yer
Demokratik Kongo Cumhuriyeti
iOS 12.4 yüklü iPhone 6S telefonumda kamerayı açıp herhangi bir yöne doğru çevirince ağır takılmalar oluyor (FPS düşmesi gibi)

Sizce yazılımsal mı donanımsal mı?

Bu kısa bilgi ile bunu anlamak zor. Cihaz kaç senelik? neden güncelleme yapmıyorsun?

Edit :

Yazılım ile alakalı elinden geleni yap. Mesela güncelleyin. iTunes üzerinden yeni setup indirin deneyin. Belli bir noktaya kadar müdahale edebilirsiniz yazılım konusunda. Baktınız bir değişiklik yok, halen aynı ise; servise götürün. Ya da teknik bilginiz var ise kendiniz kamerayı değiştirin (herhalde arka kamera).

Son düzenleme:

Herşeyi yazmayı unuttum. Kusura bakmayın.

- Cihaz yeni, servisten değişim cihazı olarak geldi, 3 haftalık.
- Cihazı içinden çıkan 12.4 ile olduğu gibi kullanıyorum.
- Cihazda fiziksel bir hasar olmadı, hiç düşmedi.
- iOS 13 bir yığın hata ile geldi bundan dolayı güncellemiyorum. iOS 13.3’ü beklemekteyim ama.

2 arkadaşım da 6S iOS13 son sürümü kullanıyor bir sorun yok.

Güncellemeleri denetleyin yapmadan önce, yedeklemenizi alın. Denemenizde fayda var. IOS 13 geldiğinden beri beta versiyonlarını kullandım. O kadar sıkıntı çıkartacak bir hata ile karşılaşmadım. Hata neredeyse hiç sadece, siri ingilizce biliyordu o kadar.

Siz bir deneyin.

iOS 13.3 beta 4 dün çıktı
Sanırım final sürümüne az kaldı.
Bekledim maden onu yükleyeyim

Bunlar her iphone'nun fıtratında var isyan etmeyin Jobs efendiniz küser sonra, güncellerseniz doğru tutarsanız geçer.

Pil sağlığı %100

iPhone 6s geçmişte de iOS 12.3 ve 12.4 de, saçma sapan hatalar vermişti ben de.
(Kamerada benzer donmalar, geçişlerde kasmalar vs ) ve 6s için şu ana kadarki en stabil versiyon 12.1.4 oldu benim gözlemlediğim. 2 farklı telefonda da bu sürümü kulandım mükemmeldi.

Bilerek veya bilmeyerek şöyle bir durum var:
Apple düzeltiyor / bozuyor , düzeltiyor / bozuyor , düzeldi mi kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…