iPhone 6S mi 5S mi ?

murat_

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5S mi 6S mi alsam bilmiyorum. Kararsız kaldım. Özellik bakımından 6S daha iyi ama 5S de beni etkilemiyor değil... Bir akıl verseniz?

iPhone 5s eski bir cihaz ve o fiyata alınmayacak bir cihaz. iPhone 6s gerçekten güzel bir telefon ve aldığınız zaman uzun süre kullanabileceğiniz bir cihaz. Daha uygun fiyata S6, Note 5, Xperia Z5 alabilirsiniz.

Tabii ki de 6s almalısınız. Güncelleme ömrü olarak 6s daha önde. Ayrıca 5s'in de güncelleme ömrünün daha olduğunun farkındayım. Gelecek güncellemeler sonucu cihaz stabil olmayabilir. 2 GB RAM olması bile tercih etmek için büyük bir sebep.

6s almalısınız. Apple artık 32bit telefonlarından desteğini çekiyor gibi geliyor bana.

Bence sen bu karşılaştırmayı Doğan vs Şahin gibi düşün. 6S en yeni sürüm bence 6S alman daha mantıklı olur

Bence sen bu karşılaştırmayı Doğan vs Şahin gibi düşün. 6S en yeni sürüm bence 6S alman daha mantıklı olur
Ya da dogan veya sahinle ugrasmadan bir mercedes alabilirsiniz s6 gibi

Saka bir yana 5s artik guncelligini yitirdi. 6s alma imkaniniz varsa 6s alin

Ya da dogan veya sahinle ugrasmadan bir mercedes alabilirsiniz s6 gibi

Saka bir yana 5s artik guncelligini yitirdi. 6s alma imkaniniz varsa 6s alin
Sanırım Apple Iphone 6S ve Samsung Galaxy S6'yı karıştırdınız

4-5 serisi için söylemiştim. Ne alakası varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…