iPhone 6s mi, J7 2016 mı?

andrewgarfield

Megapat
Elimde J7 2016 var ama tek elle kullanım için iPhone 6s düşünüyorum. Öyle telefonda çok ağır oyun oynayan birisi değilim. Benim almadan önce kafama takılan konu 6s'te 1750mAh batarya var J7'de 3300, bu çok etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
6S nerede, J7 2016 nerede. Arada çok fark var. Ayrıca neden Iphone telefon istiyorsunuz? Elinizde ne güzel var bir telefon. Gittiği yere kadar kullanın işte.

Eğer değiştirecekseniz alın derim apple mAh düşük tutabilir ama sistemi ona göre oluşturuyor. Belki j7 kadar gitmez ama 1 günü rahat çıkarırsınız çok oyun oynamıyorsanız.

Bir iPhone 6s kullanıcısı olarak o batarya çok rahat gidiyor. Batarya konusunda rahat olun.
Bir de 16 gb almayın minimum 32 gb alın.
Ben öyle kullanıyorum.

İphone'un şarjı ondan daha iyi gider, rahat ol. Ios işletim sistemi kullanıyor. RAM'i falan 2 GB olmasına bakma, 4 GB RAM'li telefonları tokatlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyaslama bile yapılamaz şahsi düşüncemdir. 6s kullanıcısıyım oyun oynamıyor whatss app, bir kaç borsa uygulaması, bankacılık uygulamaları, ınstagram gün içerisinde çok aktif kullanmama rağmen 2 gün şarjım yetmekte(yaklaşık olarak).6s tercihiniz olmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…