B berat4141 Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 40 Çözümler 1 1 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar abim iPhone 8 aldı. iPhone 6S kenarda duruyor ve şu an kullandığım telefon J7 Prime. Sizce 6S mi kullanmalıyım, J7 Prime mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2019
Arkadaşlar abim iPhone 8 aldı. iPhone 6S kenarda duruyor ve şu an kullandığım telefon J7 Prime. Sizce 6S mi kullanmalıyım, J7 Prime mı?
Zusth Hectopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 270 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer Schweinfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Müh. Profil Kapağı 1521758257 2 Ocak 2019 #2 Hazır iki model de elinde bulunuyorken en mantıklısı belirli zaman aralığıyla deneyimleyip elde ettiğin sonuca göre karar vermen olur.
Hazır iki model de elinde bulunuyorken en mantıklısı belirli zaman aralığıyla deneyimleyip elde ettiğin sonuca göre karar vermen olur.
B berat4141 Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Ocak 2019 #3 Zusth dedi: Hazır iki model de elinde bulunuyorken en mantıklısı belirli zaman aralığıyla deneyimleyip elde ettiğin sonuca göre karar vermen olur. Genişletmek için tıkla... Maalasef öyle bir şansım yok çünkü birini kullanıp iki gün sonra diğerini satacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2019
Zusth dedi: Hazır iki model de elinde bulunuyorken en mantıklısı belirli zaman aralığıyla deneyimleyip elde ettiğin sonuca göre karar vermen olur. Genişletmek için tıkla... Maalasef öyle bir şansım yok çünkü birini kullanıp iki gün sonra diğerini satacağım.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 2 Ocak 2019 #4 iPhone 6S yanlış bilmiyorsam J7 Prime'den daha iyi bir telefon. Buradaki asıl sorun senin hangi işletim sistemini tercih ettiğin.
iPhone 6S yanlış bilmiyorsam J7 Prime'den daha iyi bir telefon. Buradaki asıl sorun senin hangi işletim sistemini tercih ettiğin.
B berat4141 Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Ocak 2019 #5 Travis dedi: iPhone 6S yanlış bilmiyorsam J7 Prime'den daha iyi bir telefon. Buradaki asıl sorun senin hangi işletim sistemini tercih ettiğin. Genişletmek için tıkla... Bana isletim sistemi farketmez sma J serisi çok sorun çıkartıyor maalesef. O yuzden 6s kullanacağım gibi. Teşekkürler.[emoji4] Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2019
Travis dedi: iPhone 6S yanlış bilmiyorsam J7 Prime'den daha iyi bir telefon. Buradaki asıl sorun senin hangi işletim sistemini tercih ettiğin. Genişletmek için tıkla... Bana isletim sistemi farketmez sma J serisi çok sorun çıkartıyor maalesef. O yuzden 6s kullanacağım gibi. Teşekkürler.[emoji4]
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 2 Ocak 2019 #6 İkisini de satıp daha iyi bir telefon alabilirsin.
B berat4141 Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Ocak 2019 #7 Handsome Reis dedi: İkisini de satıp daha iyi bir telefon alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bu ikisinden hangisini önerirsin ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2019
Handsome Reis dedi: İkisini de satıp daha iyi bir telefon alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki bu ikisinden hangisini önerirsin ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2019 #8 6S kat kat daha iyi bir telefon. Performans, donanim ve kamera olarak arada dağlar kadar fark var. 6S kullan. J7 Prime batarya ve ekran olarak öne çıkıyor. J7 Prime modelindeki ekranda Amoled değil PLS IPS bir ekran.
6S kat kat daha iyi bir telefon. Performans, donanim ve kamera olarak arada dağlar kadar fark var. 6S kullan. J7 Prime batarya ve ekran olarak öne çıkıyor. J7 Prime modelindeki ekranda Amoled değil PLS IPS bir ekran.
B berat4141 Decapat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Ocak 2019 #9 BERWAR dedi: 6S kat kat daha iyi bir telefon. Performans, donanim ve kamera olarak arada dağlar kadar fark var. 6S kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. [emoji4]
BERWAR dedi: 6S kat kat daha iyi bir telefon. Performans, donanim ve kamera olarak arada dağlar kadar fark var. 6S kullan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. [emoji4]
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.758 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2019 #10 Son olarakta 6S modelini değiştirmeye gerek yok, hala çok iyi telefon. Eksi taraflari batarya ve dar açılı ön kamera. Powerbank kullanmak zorunda kalabilirsin, bataryası iyi değil ve hızlı şarj desteği de yok.
Son olarakta 6S modelini değiştirmeye gerek yok, hala çok iyi telefon. Eksi taraflari batarya ve dar açılı ön kamera. Powerbank kullanmak zorunda kalabilirsin, bataryası iyi değil ve hızlı şarj desteği de yok.