iPhone 6S mi, S6 Edge mi?

berry16

Decapat
Daha fazla  
Ben iPhone 6S'in daha verimli olduğunu düşünüyorum. Batarya harici değişensiz ve parmak izi vs. çalışan bir cihaz.
S6 Edge'e göre daha iyidir.

iPhone 6s donanım olarak S6 Edge'den daha iyi. S6 Edge ise batarya ve ekran kalitesi'nde iPhone 6s'ten daha iyi. İki cihaz da fena değil. Tercih sizin.

iPhone 6S donanım olarak S6 Edge'den daha iyi. S6 Edge ise batarya ve ekran kalitesi'nde iPhone 6S'ten daha iyi. İki cihaz da fena değil. Tercih sizin.

Ben daha önceden üst ekranı akmış bir S6 Edge kullanmıştım fakat şarj su gibi akıyordu bir çare bulamamıştım ve ekranı ateş pahası o yüzden 6S sanki daha mantıklı gibi.

@Porsche 911 GT3 RS @Polat Alemdar1996 peki sizin bu fiyat bandında önerdiğiniz bir cihaz var mı?

S6, iPhone 6'dan kesinlikle daha iyi ama 6S için aynısını söylemem fakat yine ekran, batarya ve video kayıt konusunda daha iyi diyebiliriz. S7, 6S'den daha iyi, alabiliyorsanız kesinlikle S7 daha iyi 6S'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…