IPhone 6S mi, Samsung Galaxy S7 mi?

Acil Yardım!

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Nisan ayına doğru bir akıllı telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 2000 TL. Başlıkta verdiğim telefonlar 2500 TL civarı biliyorum ama nisana kadar 2000 TL'ye düşer diye tahmin ediyorum.
Şimdi benim için telefonun kamerası ve prestiji en önemli iki şey. Kamera dedik onun için de hafıza gerek? SD kart desteği iPhone'da yok 16 GB kime yeter? S7 desen kamerası güzel Sd kart desteği var ama iPhone kadar prestiji yok. Çok arada kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada LG G5 önermeyin onu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Prestij derken? Hava atmak için telefon alınmaz. S7 kamera, ekran, batarya, fiyat-performans olarak daha başarılı bir cihaz. İşlemci olarak tek çekirdek performansında A9 işlemcisi Exynos 8890'dan daha güçlü bir model. Çoklu çekirdek performansında ise 8890 daha güçlü. GPU tarafında S7 çok daha üstün. İki telefonun çözünürlükleri farklı ve bu yüzden 6S daha performanslı bir telefon. İkisi arasından tavsiyem S7 olur.

s7 performans olarak daha iyi 6s den yeni nesil bir telefon ama 6s kadar dayanabilirmi bilmiyorum eğer telefonda iş yapmıcaksan 6s al bataryası orta derece oyun oynicaksan şarjlı kılıflar var 120 tl ye ttc in al onlardan 5 yıl gider s7 de güzel ama unutma.

Son düzenleme:
S7 Edge deseydin Iphone 6S'den yana asla oy kullanmazdım ama S7 ile Iphone 6S arasından bence Iphone 6S. IOS ve Android platformları arasında karar vermen lazım her şeyden önce. Sonuçta ikisinde de ayrı işletim sistemi var ve Apple kendi yazılımına göre daha iyi performans verebilecek işlemci üretiyor. Ayrıca Iphone'lar ikinci elde daha değerli ve diyelim ki 2 ay kullanıp sıkılırsan satıp S7'de alabilirsin.

Merhabalar kamera benim için en önemli bir şey demişsiniz. Bu yüzden dolayı Iphone 6S tercihi eliyorum otomatik olarak. Çünkü diyafram ve kamera açış olarak üstün bir cihaz S7 ama Servis kalitesi Güncelleme Desteği Uzun Süre Performans garantisi olarak Iphone tercihim.

Maalesef öyle. Çünkü dönemimizdeki insanlar iki dk önce dalga geçtiği adam çıkarıp masaya bir iPhone7 koyduğunda ''oo abi abi'' şekline bürünüyor. Bu tanıklık ettiğim bir olay. Ama sen yinede haklısın bence de hava atmak için telefon alınmamalı.

Kameranın benim için önemli olmasının sebebi sürekli video çekeceğim için. video diyoruz sd kart desteği olmayan bir iPhone 'da video çekmek çok zor ama s7 'ye takarsın bir sd kart videoları ona kaydedersin bu yüzden s7 bana daha mantıklı geliyor.

İlk olarak S7 ile S7 Edge nin hiçbir farkı yok tek farkı tasarım ve batarya bunu biliyorsun değil mi? S7 edge istemememin sebebi kavisli ekranın darbelere karşı dayanıksız olması.
Ayrıca ikinci el fiyatları beni ilgilendirmiyor çünkü zaten bir operatörden tarifeye ek olarak alacağım telefonu.

S7 yi aktif kullanmadım ama deneyimlediğimde telefon çok şık canlı bir ekrana sahip , arttırılabilir depolama ve yüksek hafıza konusunda iyi bataryasıda biraz daha uzun kullanılır diye düşünüyorum 6s e göre. Diğer yandan ben 6s kullanıyorum direk aktif kullandığım için bunu yorumlamam daha gerçekçi olur. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve telefon 1 gün olsun tıklamadı. Son aylardada 4g geldiğinden beri hücresel olarak sürekli 4g kullanıyorum sarj sorunu açıkcası pek yaşamadım en azından sürekli kullansam bile kendimi eve atacak kadar sarjım oluyor. Oyun performansına gelirsek mağazada en yüksek gpu kullanan oyunları oynadım örneğe gerek yok biliyorsundur zaten. Hepsini de sıfır takılma ile çok akıcı şekilde oynadım. Kamera dersek beni çok memnun ediyor. Ön kamerayı beğenmiyorum pek bunuda belirteyim. Ayrıca canlı fotoğraf çekme özelliğide çok hoşuma gidiyor ayrıca bu fotoğraflarda seside kayıt ediyor. Belki s7 dede vardır bilemiyorum. Genel olarak 6s den performans anlamında çok memnunum ama şunu söylemeden geçemem 6s alacaksan 16 gb almayacaksın çünkü 4k çekim yapan kamera dk da 300-400 mb lık çekim yapıyor gerçekten kaliteli bir görüntü ama bol hafıza gerekli.
Eklemeden geçemeyeceğim prestij konusunda çok haklısın üzülerek belirtiyorum bizim insanlarımız bu şekilde tepki veriyor.

@Acil Yardım! S7 Edge modelinin eğimli ekranı S7'ye göre daha dayanıklı. Çünkü eğimli ekrandaki cam ısıtılarak eğim verildiği için daha sağlam oluyor. Diğer yorum yapan kişinin de S7 Edge olsaydı onu önerirdim, S7 olduğu için önermiyorum demesi saçmalık. Batarya ve ekran farkı dışında birebir aynı telefonlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…