iPhone 6S Nasıl Şarj Edilir?

quixLeo

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Tıp Öğrencisi
Merhabalar, benim şu an iPhone 6S Plus telefonum bulunmakta. Bu telefonu nasıl şarj etmeliyim? İnternette bir çok fikir var ama hangisini yapsam bilmiyorum. Bazıları diyor şarjı full bitirip full doldurun. Bazıları %20'ye geldiği zaman takın %80'de çıkarın diyorlar ve bunun gibi birçok şey var. Bazıları ise gece şarja takmayın diyorlar. Yani gece şarja bırakıp sabah çıkarmayın diyorlar. Bataryanın ömrü ve performansı için nasıl bir şey yapmam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kafaya takılacak durumlar değil bunlar. %80 olduğunda şarjdan çıkarmanın mantıklı bir açıklaması yok, doldururken tam doldur yapacağın işlem sadece budur. Gece yatarken sabaha kadarda şarjda olsa sorun olmayacaktır, şarj adaptörü pil dolduktan sonra akımı keser. Android modellerinde genel olarak durum böyledir, Apple da aynı olur değişen bir şey olmayacaktır.

Benim Cihazımın garantisinin bitmesine 5 gün kala gönderdim servise yenisini verdiler de ondan dolayı sordum bu daha uzun gitsin diye teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…