iPhone 6S ne kadar daha gider?

Bütçe
1

kubicayir

Decapat
Daha fazla  
Babaanneme 6S alacağım. Sadece WhatsApp ve konuşma yapacak. 6S'in WhatsApp erişimi kaç yıl olur tahminen? Teşekkürler.

iPhone olması zorunlu mu?

Oppo vesaire bayağı götürür babanneni. Sağlam telefon 4 senedir kullanıyorum daha yeni camı kırıldı 3 kat merdivenden aşağı düşüp. Geri geldi tıkır tıkır çalışıyor hala. Benimki Oppo A9 2020. daha iyisi var mıdır bilgim yok fakat alacaksan ben memnunum. Kamerasıyla falan işi olmayacak zaten ki idare eder bir kamerası var. 2020'de 0'ını 1.5-2K civarında bulmuştum şu an ise Oppo A9 2020 4200 falan.

iPhone olması zorunlu mu?

iPhone cihazların işletim sistemi biraz daha güçlü olduğu için bu bütçeye daha iyi olur diye düşünüyorum. Bütçe maksimum 1500 olduğu için 1500e iyi bir Android bulunabilir mi bilmiyorum.

Bütçem 1.500 hocam.

Babaanneme 6S alacağım. Sadece WhatsApp ve konuşma yapacak. 6S'in WhatsApp erişimi kaç yıl olur tahminen? Teşekkürler.
Almanızı önermiyorum.Ne kadar babaanneniz sohbet için kullanacak olsa da belirli bir süre sonra icloudda yer kalmayacağı için whatsappı açılmıyacak ve sizi uğraştıracak

Almanızı önermiyorum. Ne kadar babaanneniz sohbet için kullanacak olsa da belirli bir süre sonra ICloud'da yer kalmayacağı için WhatsApp'ı açılmayacak ve sizi uğraştıracak.

Hocam illaki iOS bir cihaz tercih edecekseniz en azından 2. el 7-7 Plus olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…