iPhone 6S ne zaman alınmalı?

byrueqq

Hectopat
Daha fazla  
Yakın tarihte-15 gün içerisinde iPhone 6S almayı planlıyorum. Tarifeye ek şekilde alacağım cihazı. Sizce beklemem fiyat bakımından daha iyi olur mu ve ne kadar beklemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8' in tanıtılmasından bir süre geçtikten sonra fiyatta düşüş yaşanabilir. Buda Ekim-Kasım aylarını bulur. Aksi halde yakın zamanda düşme ihtimali çok az.

Sen de benim gibi iPhone SE satın al.

Fiyat düşüşü abartılacak şekilde hiç bir zaman Apple''da olmadı olmaz da. (Bu algıyı nasıl güzel aşıladılar bilmiyorum ama...) Yurt dışı kaynaklı bir sitede iPhone 6 32 gb sürümü yeni model olarak satışa sunacaklarını okumuştum, belki 6S'in revaçını düşürebilir bir bekle sen yine de

SE IOS 11 güncellemesini almayacaktı sanırım, yeni cihaz alıp güncelleme alamaz arkadaş için sorun olmasın

8 modeli Eylül ayında tanıtılacak ama ne zaman piyasaya sürülecek o bilinmez. Bir fiyat düşüşü olacak ama çok bir şey olacağını sanmıyorum. 5S ve sonrası bütün modeller IOS 11 güncellemesini alacaklar. Aslında şu anda alsan biraz bekleyipte alsan bir zararın olacağını düşünmüyorum. / modeli olsaydı kesin bekle derdim ama.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

SE denilen cihazın 6S modelinden tek eksiği ön kamerası. Bunun dışında donanımsal olarak aynı cihazlar. 6S destek almayı keser ama SE belki bir süre daha alabilir. Ekran çözünürlüğü düşük olduğu için 6S modeline göre daha avantajlı bu durumda da.

Önümüzde ki günlerde göreceğiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…