iPhone 6S Plus Alınır Mı ?

ichweissesnicht

Hectopat
Yer
İzmir
Yeni telefon almak istiyorum gözüme de 6S Plus'ı kestirdim. Aklımda ise bir kaç soru var. Bu telefon bu özelliklerle uzun süre kullanılır mı ? Çünkü kolay kolay yakın süre içerisinde telefon değiştireceğimi sanmıyorum. Kamera performansı nasıldır tatminkar mı ? 16GB yeterli olur mu ? Oyunlarla çok aram yok telefonu oyunlarla doldurmam, 200-300 arası müzik olur. Çok fazla da fotoğraf barındırmam. 16 GB kullanan arkadaşlardan yorum alırsam sevinirim. Kafamda ki en büyük soru ise 3.499TL gibi bir para bu telefona değer mi ? Eğer alırsam kendi cebimden çıkmayacak bu para ama yine de insan kendi kendine soruyor bu kadar para verilir mi bir telefona diye. Yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPhone 6'nın o fiyatı hak ettiği bence büyük tartışma konusu. Yani ben biraz mantık ile yaklaşmaya çalışıyorum. Tamam IOS var, çok hızlı bir işletim sistemi ve Android gibi belleğin gırtlağını sıkmıyor ama bence o fiyata kesinlikle değmez. İlla kamerası güzel telefon istiyorsan Zenfone 2 Laser'e bak derim şahsen. IPhone'a lafım yok, kullanıcılar yanlış anlamasın. Nacizane benim görüşüm bu.

Yorum için teşekkür ederim. Zenfone 2'de güzel bir telefon , onu da araştırdım, inceledim. Ama belli bir süre sonra sıkılır mıyım onu bilmiyorum. Yani uzun süre gider mi bana ? Android olması da düşündürüyor, bir kaç yıl sonra donma kasma yapar mı gibisinden. 6S Plus tamam pahalı ama uzun süre gider mi sorusunun cevabını daha sağlam veriyor gibi geliyor bana.

Donma, kasma yaparsa en kötü ihtimal format atarsın dostum. Asus'un güncelleme desteği çok iyi. Zenfone 4, 6.0 alacak. Gerisini sen düşün derim.
Sıkılma konusuna gelecek olursak, bence bu biraz verdiğin para ile alakalı. Bir insan 3.500 TL bir telefona verirse bence bünyesi, sıkılmasına izin vermeyecektir.
İşine yarayacak özellikleri bir kağıda yaz derim. Sonra bu yazdıklarına uyan telefonlara bak. Gorilla Glass 4'tü sanırım Laser 2 ayrıca.

Zenfone 4 Android M alacak diye bir açıklama görmedim. Zenfone 4, 5 ve 6 için kitkattan sonra sunulan güncelleştirmeler yetersiz ve Android L ile ilgili halen birçok problem yaşanmakta. Zenfone 2 ve türevi modelleri güncelleştirmeler alsa da bir önceki nesil telefonlarına ciddi bir desteği neredeyse kesmiştir.

Ayrıca Asus telefonlarda kronik birtakım sorunlar karşılaşan kullanıcılar da mevcut. Bütçe yeterli ise Iphone 6 alınır.

Dostum benim peder bey o telefonu kullanıyor her şey iyi hoş ama hiç gördün mü telefonun boyutunu? Çok kaba ve bence gereksiz büyük normal 6S' le arasındaki donanım farkını bilmiyorum ama çok bir fark yoksa normal 6S al. (Tamamen benim şahsi öz fikrim)

Yorumlar için teşekkürler . Cezam olduğu için yazamadım , 6S aldım arkadaşlar. (4.7")

Son düzenleme:
Yorumlar için teşekkürler . Cezam olduğu için yazamadım , 6S aldım arkadaşlar.

Hayırlı olsun arkadaşım. Bende Samsung Galaxy S6 EDGE'den 6S Plus 16 GB'ye geçiş yaptım.

2 gün gidiyor bataryası normal kullanımda. Yoğun bile kullansan 1 günde ancak bitiyor yarı yolda kalmıyorsunuz.

1 kez bile donma kasma yapmadı da. Kaça aldınız?

Teşekkürler dostum. 3.099 TL'ye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…