iPhone 6S Plus Alınır mı?

Geçen sene başında iPhone 7 3000 liraya kadar düşmüştü. Şimdi 4000'den başlıyor. Şaka gibi.

6S alınmaz artık. En kötü 7 Plus alın.

Diğer telefonum serviste olduğu için eski telefonum olan 6S'e geçtim, oyun oynamam dersen canavar gibi telefon bence hala. Bir kere takıldığını görmedim iki haftadır. İOS 13 İphone 6S'e gelecek son güncelleme daha sonra bir güncelleme alacağını sanmam teker teker gidiyor böyle.

6S Plus 128 GB kullanıyorum, halen ilk aldığımla aynı performansı veriyor. Ayrıca 6S serisinin şasesi daha sağlam. 7 ve ileri serilerinki plastik gibi kalitesiz.7 nin tek iyi yönü kamerası biraz daha iyi o kadar.

6S Plus 128 GB kullanıyorum, halen ilk aldığımla aynı performansı veriyor. Ayrıca 6S serisinin şasesi daha sağlam. 7 ve ileri serilerinki plastik gibi kalitesiz.7 nin tek iyi yönü kamerası biraz daha iyi o kadar.
Bende İ6S kasasını İ7 ye göre seviyorum ama İ6 da olan kasa yamulması büyük olasılıkla S modelinde de vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…