Tawny Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Merhaba 6S Plus var. Sıfırlama menüsünde ilerlemek için ekranın alt tarafına tıklamam lazım fakat ekranın alt tarafı çalışmıyor. Ekranı değiştiremem.
Merhaba 6S Plus var. Sıfırlama menüsünde ilerlemek için ekranın alt tarafına tıklamam lazım fakat ekranın alt tarafı çalışmıyor. Ekranı değiştiremem.
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #2 Eğer macOS 15 çalıştıran bir cihazınız varsa iPhone ekranını Mac'inize yansıtmayı deneyebilirsiniz.
Tawny Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 Sarpmanon dedi: Eğer macOS 15 çalıştıran bir cihazınız varsa iPhone ekranını Mac'inize yansıtmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows Bilgisayara Mac işletim sistemi yüklesem olur mu?
Sarpmanon dedi: Eğer macOS 15 çalıştıran bir cihazınız varsa iPhone ekranını Mac'inize yansıtmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows Bilgisayara Mac işletim sistemi yüklesem olur mu?
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #4 Tawny dedi: Windows Bilgisayara Mac işletim sistemi yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hackintosh'da o mesele biraz sıkıntılı diye biliyorum. O yüzden değiştiremeyeceğinizi söylemiş olsanız da ekranınızı değiştirmek tek çözüm gibi duruyor.
Tawny dedi: Windows Bilgisayara Mac işletim sistemi yüklesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hackintosh'da o mesele biraz sıkıntılı diye biliyorum. O yüzden değiştiremeyeceğinizi söylemiş olsanız da ekranınızı değiştirmek tek çözüm gibi duruyor.