iPhone 6S Plus elma logosunda kalıyor

oguzz12

Centipat
Daha fazla  
Çok uzun süre önce değiştirdim telefonu sonra daha dün eski bir batarya taktım elma logosunda kalıyor kapanıp açılıyordu sonra batarya şişti. ben de bugün gidip batarya aldım taktım fakat bu sefer elma logosunda sıkışıyordu işte recovery modda flash falan atmaya çalıştım hata 1 kodu verdi 3uTools, itunesten hiç ümitli değilim zaten DFU modda flash deniyorum .şimdi olmayacak gibi Pro flash ile. Elimdeki seçenekler ne neler yapabilirim bu telefona?

itunes dene

itunes dene bazen 3u yapmıyor olmazsa batarya şokla o da olmazsa anakarttan yapıyor olabilir

Batarya daha bugün aldım ya şoklamaya gerek var mı ki en son olarak denerim ITunes'i.
içinde yeterli akım var mı ölçtünüz mü 3.3 ün üstündeyse cihaz açması gerekir bataryada problem yok demektir

İçinde yeterli akım var mı ölçtünüz mü 3.3'ün üstündeyse cihaz açması gerekir bataryada problem yok demektir.

2. bir hurda vardı onda denedim sonuç aynı problem olabilir mi acaba aynı hataları aynı yerde veriyorlar zaten taktığım şişen batarya hurdadan sökmüştüm eski batarya 2sine de zararmı verdi yoksa.

Eski batarya zarar vermemiştir kral akımölçerin varsa bataryanın filmindeki + ve - yerlerinden bataryanın filmini katlamadan zarar vermeden ölç 3.3 ün üstünde mi?

Eski batarya zarar vermemiştir kral akımölçerin varsa bataryanın filmindeki + ve - yerlerinden bataryanın filmini katlamadan zarar vermeden ölç 3.3'ün üstünde mi?

Akımölçer maalesef yok bu saate de bulamam anlamanın başka yolu var mıdır acaba.

Akımölçer maalesef yok bu saate de bulamam anlamanın başka yolu var mıdır acaba.
Var dilinizin ucunu hafifçe değdirin ama dilinizin fazla ıslak olmamasına dikkat edin. Çok çarparsa yeterli akım vardır. Dil ile ölçüm sonrası bataryanın filminin kuru oldugundan emin olun anakarta sıvı temas ederse bu sefer geri dönüşü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…