iPhone 6S Plus elma logosunda kalıyor

Hocam denedim de öyle anlaşılmaz da böyle bataryalık pek bir şey yok gibi recovery moda giriyor falan güncelleniyor hata veriyor sadece.

iTunes ile de bi dene olmazsa kablo değiştirebilirsin kablo kaliteli bişey mi?

iTunes ile de bir dene olmazsa kablo değiştirebilirsin kablo kaliteli bir şey mi?

Kablo herhangi bir kablo nereden geldiğinden bile emin değilim değiştirir denerim ve itunesten hem normal hem DFU modda denerim her iki türlü olmazsa ne yapmalıyım.

Kablo herhangi bir kablo nereden geldiğinden bile emin değilim değiştirir denerim ve itunesten hem normal hem DFU modda denerim her iki türlü olmazsa ne yapmalıyım.
Olmazsa tekrar yaz hata üzerinden gideriz. Daha da olmazsa artık anakarttandır.

Farklı bir batarya ile açtırmayı dener misiniz bir telefoncuda? Bence sorunun kaynağı batarya çünkü, diğer cihazınızda da aynı hatayı aldığınızı söylemişsiniz buna istinaden yazıyorum.

Olabilir batarya sıfır ama sıfır olması bir şeyi değiştirmez ama başka batarya bulabileceğimi sanmıyorum.

Sorun muhtemelen bataryadan fakat ön kamera bağlantılarını söküp açmayı olmazsa şarj soketi bağlantısını söküp açmayı dener misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…