v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #1 Elime 2. el bir iPhone 6S geçti, mevcut GM8 telefonumdan buna geçmek istiyorum fakat cihaz gül renginde ve cidden komik duruyor. Telefonun her yerini kapatacak bir kılıf önerebilirseniz sevinirim, bütçem 50 TL. Duruma göre aşabilirim bütçeyi.
Elime 2. el bir iPhone 6S geçti, mevcut GM8 telefonumdan buna geçmek istiyorum fakat cihaz gül renginde ve cidden komik duruyor. Telefonun her yerini kapatacak bir kılıf önerebilirseniz sevinirim, bütçem 50 TL. Duruma göre aşabilirim bütçeyi.
i72670qm Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 634 Çözümler 3 17 Ağustos 2021 #2 Çoğu kılıfta kameranın olduğu kısımda az da olsa kasası gözükecektir diye sanıyorum. Lansman kılıfları aratabilirsiniz bence hoşlar.
Çoğu kılıfta kameranın olduğu kısımda az da olsa kasası gözükecektir diye sanıyorum. Lansman kılıfları aratabilirsiniz bence hoşlar.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #3 i72670qm dedi: Çoğu kılıfta kameranın olduğu kısımda az da olsa kasası gözükecektir diye sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Belli bile olmaz o kadarcık şey diye düşünüyorum.
i72670qm dedi: Çoğu kılıfta kameranın olduğu kısımda az da olsa kasası gözükecektir diye sanıyorum. Genişletmek için tıkla... Belli bile olmaz o kadarcık şey diye düşünüyorum.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 17 Ağustos 2021 #4 Benim önerim buradadır.
i72670qm Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 634 Çözümler 3 17 Ağustos 2021 #5 @Heidegger Benim fikrim de böyle biraz daha iddialı renklerle belli olmayacağı yönünde ama gidip de siyah kılıf alırsa o pembe sırıtır.
@Heidegger Benim fikrim de böyle biraz daha iddialı renklerle belli olmayacağı yönünde ama gidip de siyah kılıf alırsa o pembe sırıtır.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 17 Ağustos 2021 #6 İlkokulda değilsiniz arkadaşlar Rose Gold gayet şık ve güzel bir renktir. Rengin cinsiyeti olmaz.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.474 Çözümler 23 Yer Tottenham 17 Ağustos 2021 #7 dansemacabre dedi: İlkokulda değilsiniz arkadaşlar Rose Gold gayet şık ve güzel bir renktir. Rengin cinsiyeti olmaz. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim.
dansemacabre dedi: İlkokulda değilsiniz arkadaşlar Rose Gold gayet şık ve güzel bir renktir. Rengin cinsiyeti olmaz. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyim.
i72670qm Hectopat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 634 Çözümler 3 17 Ağustos 2021 #8 @dansemacabre Biz sana öyle bir şey mi dedik? Ortaokuldasın heralde sen. Adam konuya her yeri gözükmesin yazmış. Milleti eleştircek yer arıyorsunuz.
@dansemacabre Biz sana öyle bir şey mi dedik? Ortaokuldasın heralde sen. Adam konuya her yeri gözükmesin yazmış. Milleti eleştircek yer arıyorsunuz.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #9 dansemacabre dedi: İlkokulda değilsiniz arkadaşlar Rose Gold gayet şık ve güzel bir renktir. Rengin cinsiyeti olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilemedim ki hocam, aslında siyah bir kılıf alsam pembeyle uyumlu olabilir.
dansemacabre dedi: İlkokulda değilsiniz arkadaşlar Rose Gold gayet şık ve güzel bir renktir. Rengin cinsiyeti olmaz. Genişletmek için tıkla... Bilemedim ki hocam, aslında siyah bir kılıf alsam pembeyle uyumlu olabilir.
Heidegger Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 977 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #10 dansemacabre dedi: İlkokulda değilsiniz arkadaşlar Rose Gold gayet şık ve güzel bir renktir. Rengin cinsiyeti olmaz. Genişletmek için tıkla... Rengin cinsiyeti olmaz konusuna katılıyorum ama belki rengi sevmiyordur. v1ncent dedi: Bilemedim ki hocam, aslında siyah bir kılıf alsam pembeyle uyumlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey güzel olabilir https://www.hepsiburada.com/teknome...desenli-tasarim-silikon-kilif-pm-HB00000FA46S Veya Graffitix (43) Desenli Silikon Kapak Apple Iphone 6S Plus Kılıf
dansemacabre dedi: İlkokulda değilsiniz arkadaşlar Rose Gold gayet şık ve güzel bir renktir. Rengin cinsiyeti olmaz. Genişletmek için tıkla... Rengin cinsiyeti olmaz konusuna katılıyorum ama belki rengi sevmiyordur. v1ncent dedi: Bilemedim ki hocam, aslında siyah bir kılıf alsam pembeyle uyumlu olabilir. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir şey güzel olabilir https://www.hepsiburada.com/teknome...desenli-tasarim-silikon-kilif-pm-HB00000FA46S Veya Graffitix (43) Desenli Silikon Kapak Apple Iphone 6S Plus Kılıf