MASTERBS Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #1 iPhone 6S Plus Jailbreak yüklersek sıkıntı çıkar mı ve sıfırlama harici nasıl Jailbreak kaldırabilirim?
iPhone 6S Plus Jailbreak yüklersek sıkıntı çıkar mı ve sıfırlama harici nasıl Jailbreak kaldırabilirim?
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #2 Bir sıkıntı çıkmaz eğer JB kullanmayı biliyorsanız. Bilmiyorsanız sıkıntı çıkarabilir ilk başlarda. Sıfırlama harici kalkmaz. Sıfırlamayı bilgisayardan iTunes üzerinden yapmanız lazım.
Bir sıkıntı çıkmaz eğer JB kullanmayı biliyorsanız. Bilmiyorsanız sıkıntı çıkarabilir ilk başlarda. Sıfırlama harici kalkmaz. Sıfırlamayı bilgisayardan iTunes üzerinden yapmanız lazım.
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 14 Temmuz 2021 #3 Tavsiye etmem telefonunuza kolayca virüs girebilir ve bilginiz çalınırsa Apple sorumlu olmuyor.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 14 Temmuz 2021 #4 MASTERBS dedi: iPhone 6S Plus Jailbreak yüklersek sıkıntı çıkar mı ve sıfırlama harici nasıl Jailbreak kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak yaparsanız sadece olacak şey arama hizmetlerini kapatma yani telefona SIM takin aramaya çalışın o telefonu. O telefon çalmaz.
MASTERBS dedi: iPhone 6S Plus Jailbreak yüklersek sıkıntı çıkar mı ve sıfırlama harici nasıl Jailbreak kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak yaparsanız sadece olacak şey arama hizmetlerini kapatma yani telefona SIM takin aramaya çalışın o telefonu. O telefon çalmaz.
MASTERBS Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #5 xxxtentac!on dedi: Bir sıkıntı çıkmaz eğer JB kullanmayı biliyorsanız. Bilmiyorsanız sıkıntı çıkarabilir ilk başlarda. Sıfırlama harici kalkmaz. Sıfırlamayı bilgisayardan iTunes üzerinden yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... JB sınırsız değil mi? 393060 dedi: Hocam Jailbreak yaparsanız sadece olacak şey arama hizmetlerini kapatma yani telefona SIM takin aramaya çalışın o telefonu. O telefon çalmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yüklemiş istediğim gibi arıyorum oda arayabiliyor.
xxxtentac!on dedi: Bir sıkıntı çıkmaz eğer JB kullanmayı biliyorsanız. Bilmiyorsanız sıkıntı çıkarabilir ilk başlarda. Sıfırlama harici kalkmaz. Sıfırlamayı bilgisayardan iTunes üzerinden yapmanız lazım. Genişletmek için tıkla... JB sınırsız değil mi? 393060 dedi: Hocam Jailbreak yaparsanız sadece olacak şey arama hizmetlerini kapatma yani telefona SIM takin aramaya çalışın o telefonu. O telefon çalmaz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım yüklemiş istediğim gibi arıyorum oda arayabiliyor.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #6 MASTERBS dedi: iPhone 6S Plus Jailbreak yüklersek sıkıntı çıkar mı ve sıfırlama harici nasıl Jailbreak kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz ama garanti dışı kalabilir.
MASTERBS dedi: iPhone 6S Plus Jailbreak yüklersek sıkıntı çıkar mı ve sıfırlama harici nasıl Jailbreak kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı çıkmaz ama garanti dışı kalabilir.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 14 Temmuz 2021 #7 MASTERBS dedi: JB sınırsız değil mi? Arkadaşım yüklemiş istediğim gibi arıyorum oda arayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak programini parayla aldisaniz acik oluyor onun disinda ücretsiz olanlar kapatiyor.
MASTERBS dedi: JB sınırsız değil mi? Arkadaşım yüklemiş istediğim gibi arıyorum oda arayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Jailbreak programini parayla aldisaniz acik oluyor onun disinda ücretsiz olanlar kapatiyor.
MASTERBS Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #8 gurkanzip dedi: Tavsiye etmem telefonunuza kolayca virüs girebilir ve bilginiz çalınırsa Apple sorumlu olmuyor. Genişletmek için tıkla... 393060 dedi: Hocam Jailbreak programini parayla aldisaniz acik oluyor onun disinda ücretsiz olanlar kapatiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz yaptı? Biraz araştırdım bu sorunla karşılaşanlar az.
gurkanzip dedi: Tavsiye etmem telefonunuza kolayca virüs girebilir ve bilginiz çalınırsa Apple sorumlu olmuyor. Genişletmek için tıkla... 393060 dedi: Hocam Jailbreak programini parayla aldisaniz acik oluyor onun disinda ücretsiz olanlar kapatiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ücretsiz yaptı? Biraz araştırdım bu sorunla karşılaşanlar az.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 14 Temmuz 2021 #9 MASTERBS dedi: Hocam ücretsiz yaptı? Biraz araştırdım bu sorunla karşılaşanlar az. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım iPhone 6 ya arama hizmetleri kapalı başka bir yöntem daha mı var acaba.
MASTERBS dedi: Hocam ücretsiz yaptı? Biraz araştırdım bu sorunla karşılaşanlar az. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptım iPhone 6 ya arama hizmetleri kapalı başka bir yöntem daha mı var acaba.
MASTERBS Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #10 393060 dedi: Hocam ben yaptım iPhone 6 ya arama hizmetleri kapalı başka bir yöntem daha mı var acaba. Genişletmek için tıkla... Jailbreak uncover ve checkrain var siz hangisinden yaptınız?
393060 dedi: Hocam ben yaptım iPhone 6 ya arama hizmetleri kapalı başka bir yöntem daha mı var acaba. Genişletmek için tıkla... Jailbreak uncover ve checkrain var siz hangisinden yaptınız?