iPhone 6s Plus Mp3 Atma Sorunu

RalfKing

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefona iTunes'ten mp3 atmak istiyordum bir tane attım deneme amaçlı oldu ama ondan sonra hiç müzik atamadım. Sürükle bırak yöntemiyle falan deniyorum olmuyor, sağ üstte ekle gibi bir işaret vardı artık o çıkmıyor. Nedenini anlamadım bir türlü, yardımlarınızı bekliyorum. Fotoğraf atıyorum listeyi düzenle yazısının yanında ekle butonu olacak o yok işte. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sağ alt köşede gördüğün eş zamanla yazısına bas. Bittikten sonra aygıtı kasadan çıkar ondan sonra istediğin müziklerin hepsini kopyala. Sonra iTunes bölümünden sol en üstte müzik işaretine bas müzikleri oraya at ondan sonra bi daha eş zamanla, şarkılar gelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İTunnes kullanımı biraz zor, bu yüzden daha rahat olan Tongbu uygulamasını kullanın.

İtunesta cihazı takınca çıkan özet bölümünde aşağıda müzikleri ve videoları elle yönet diye bir seçenek var. Onu aktif edip eşzamanla. Sürükle bırak etkinleşecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı