asigna Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri ZOTAC 4060 8GB İNTEL İ5 12400F Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Merhaba saçma ama küçük bir sosyal medya hesabıma içerik için 6S Plus'a Android veya başka bir işletim sistemi kurmayı düşünüyorum, sizce yapılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2025
Merhaba saçma ama küçük bir sosyal medya hesabıma içerik için 6S Plus'a Android veya başka bir işletim sistemi kurmayı düşünüyorum, sizce yapılır mı?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 İmkansız değil ama yapılmaya çalıştı geçmişte ancak stabil ve sistem düzgün çalışmaz donanım vs kalıcı hasarda verebilirsiniz ki zaten kolay değil.
İmkansız değil ama yapılmaya çalıştı geçmişte ancak stabil ve sistem düzgün çalışmaz donanım vs kalıcı hasarda verebilirsiniz ki zaten kolay değil.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 18 Mart 2025 #3 iPhone 6s'e yüklenebiliyor ancak ne kadar kullanılabilir olduğu tartışılır. Status — Project Sandcastle projectsandcastle.org
iPhone 6s'e yüklenebiliyor ancak ne kadar kullanılabilir olduğu tartışılır. Status — Project Sandcastle projectsandcastle.org