peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar iPhone 6S kullanıyorum bildiğiniz gibi bu telefon PUBG Mobile'de 30 FPS alıyor Config var mıdır? Bilgisayarlı bilgisayarsız fark etmez.
Arkadaşlar iPhone 6S kullanıyorum bildiğiniz gibi bu telefon PUBG Mobile'de 30 FPS alıyor Config var mıdır? Bilgisayarlı bilgisayarsız fark etmez.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.376 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 24 Şubat 2023 #2 Bence yapma, dosyaları kurcaladığından hile yaptığını sanar koruma sistemi.
M MAD23 Hectopat Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 453 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 , Rx 580 , A320m-k , 8gb corsair venegance ram. Cinsiyet Erkek Meslek Bİlgi İşlem Elemanı / IT Staff 24 Şubat 2023 #3 Grafik ayarlarını düşürerek fps artışı alırsın fakat cihazdan aldığın performansın 2 katına çıkmasını bekleyemezsin. Ne ayar yaparsan yap.
Grafik ayarlarını düşürerek fps artışı alırsın fakat cihazdan aldığın performansın 2 katına çıkmasını bekleyemezsin. Ne ayar yaparsan yap.
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.652 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #4 MAD23 dedi: Grafik ayarlarını düşürerek FPS artışı alırsın fakat cihazdan aldığın performansın 2 katına çıkmasını bekleyemezsin. Ne ayar yaparsan yap. Genişletmek için tıkla... Hayır. GFX tool ile 2 katına çıkarıyordum FPS'i.
MAD23 dedi: Grafik ayarlarını düşürerek FPS artışı alırsın fakat cihazdan aldığın performansın 2 katına çıkmasını bekleyemezsin. Ne ayar yaparsan yap. Genişletmek için tıkla... Hayır. GFX tool ile 2 katına çıkarıyordum FPS'i.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #5 MAD23 dedi: Grafik ayarlarını düşürerek FPS artışı alırsın fakat cihazdan aldığın performansın 2 katına çıkmasını bekleyemezsin. Ne ayar yaparsan yap. Genişletmek için tıkla... Yok bir ara olmştu ve güzeldi fakat bozdum F4T1H dedi: Bence yapma, dosyaları kurcaladığından hile yaptığını sanar koruma sistemi. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım ban falande yoktu tekrar arıyorum bende S54337 dedi: Hayır. GFX tool ile 2 katına çıkarıyordum FPS'i. Genişletmek için tıkla... Maalesef IOS'da gfxtool yok
MAD23 dedi: Grafik ayarlarını düşürerek FPS artışı alırsın fakat cihazdan aldığın performansın 2 katına çıkmasını bekleyemezsin. Ne ayar yaparsan yap. Genişletmek için tıkla... Yok bir ara olmştu ve güzeldi fakat bozdum F4T1H dedi: Bence yapma, dosyaları kurcaladığından hile yaptığını sanar koruma sistemi. Genişletmek için tıkla... Yapmıştım ban falande yoktu tekrar arıyorum bende S54337 dedi: Hayır. GFX tool ile 2 katına çıkarıyordum FPS'i. Genişletmek için tıkla... Maalesef IOS'da gfxtool yok
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.376 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 24 Şubat 2023 #6 peps dedi: Yok bir ara olmştu ve güzeldi fakat bozdum Yapmıştım ban falande yoktu tekrar arıyorum bende Maalesef IOS'da gfxtool yok Genişletmek için tıkla... App Store'da geçmiş varsa bir oraya göz atın bence, belki öyle bulabilirsiniz.
peps dedi: Yok bir ara olmştu ve güzeldi fakat bozdum Yapmıştım ban falande yoktu tekrar arıyorum bende Maalesef IOS'da gfxtool yok Genişletmek için tıkla... App Store'da geçmiş varsa bir oraya göz atın bence, belki öyle bulabilirsiniz.
hakkiu Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 Hocam Instagram'dan ulasin oyunu 60 FPS sabit oynatmaz ama oyunda akicilik yaratir Instagram: Hakkimount.
Hocam Instagram'dan ulasin oyunu 60 FPS sabit oynatmaz ama oyunda akicilik yaratir Instagram: Hakkimount.