Hitman61 Kilopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 231 26 Aralık 2016 #11 Anıl Akca dedi: Üst yorumumda belirtmiştim zaten ilk mesajımda ama görmediniz sanırım. Buyurun Beklenmedik Kapanma Sorunları İçin iPhone 6s Programı - Apple Destek Genişletmek için tıkla... Teşekkürler telefonun pili sağlammış zaten %1 e kadar iniyor. Şikayetim hızlı tüketmesiydi bu da zaten tüm iphonelerde var.
Anıl Akca dedi: Üst yorumumda belirtmiştim zaten ilk mesajımda ama görmediniz sanırım. Buyurun Beklenmedik Kapanma Sorunları İçin iPhone 6s Programı - Apple Destek Genişletmek için tıkla... Teşekkürler telefonun pili sağlammış zaten %1 e kadar iniyor. Şikayetim hızlı tüketmesiydi bu da zaten tüm iphonelerde var.
Anıl Akca Kilopat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 195 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 26 Aralık 2016 #12 Cihazınızı restore yapmış mıydınız ?
Hitman61 Kilopat Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 231 26 Aralık 2016 #13 Anıl Akca dedi: Cihazınızı restore yapmış mıydınız ? Genişletmek için tıkla... Evet brick olmuştu i tunes den geri yükleme yaptım. Neden sordunuz bi alakası olabilir mi ki?
Anıl Akca dedi: Cihazınızı restore yapmış mıydınız ? Genişletmek için tıkla... Evet brick olmuştu i tunes den geri yükleme yaptım. Neden sordunuz bi alakası olabilir mi ki?