iPhone 6S şarj kablosu

Scooby Doo Me

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 6S cihazımın 4 yıldır kullandığım şarj aletinin, kablosu artık aşınmaktan şarj etmemeye başladı. Geçici ve ucuz olarak hangi kabloyu alabilirim çünkü her kablo görmeyebiliyor telefonu, lighting, Type-C bunlardan pek anlamıyorum. Örneğin bu kabloyu alsam uyar mı? Adaptörde sıkıntı yok diye tahmin ediyorum, eğer ona uymasa da bilgisayara takıp şarj edebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 6S cihazımın 4 yıldır kullandığım şarj aletinin, kablosu artık aşınmaktan şarj etmemeye başladı. Geçici ve ucuz olarak hangi kabloyu alabilirim çünkü her kablo görmeyebiliyor telefonu, lighting, Type-C bunlardan pek anlamıyorum. Örneğin bu kabloyu alsam uyar mı? Adaptörde sıkıntı yok diye tahmin ediyorum, eğer ona uymasa da bilgisayara takıp şarj edebilirim.
Belkin öneririm. Iphone önerdiği marka zaten.

Lightning kablo kullanıyor 6Sler. Ben şok marketten aldığım kabloyu kullanıyorum, hem şarj ederken hem veri aktarırken gayet de başarılı. 10 TL civarında fiyatı da.

Kısa bir süre sonra telefonumu da değişitireceğim o yüzden içinden çıkıyor diye pahalı bir kablo da almak istemiyorum. En ucuzu bile olur, fazla kullanmayacağım yeterki şarj etsin. @curiousoftech bu kablo telefoncularda bulunur mu? @SOKAK_SANATI Şok'taki lightning destekliyor mu?

Kısa bir süre sonra telefonumu da değişitireceğim o yüzden içinden çıkıyor diye pahalı bir kablo da almak istemiyorum. En ucuzu bile olur, fazla kullanmayacağım yeterki şarj etsin. @curiousoftech bu kablo telefoncularda bulunur mu? @SOKAK_SANATI Şok'taki lightning destekliyor mu?
Telefoncularda da bulunur kablo. Ben hep Şoktan alıp kullanıyorum. Bende de 6S Plus var hiç sıkıntıya düşürmedi kablo

Ben getir büyükten almıştım 60TL siparişe 30TL indirim vardı. Amazon'da 20 TL olan kablo getir büyükte 45 TL ama indirimi uygulayınca 15 TL'ye denk geliyor kampanya devam ediyorsa alınabilir.
WhatsApp Image 2021-07-07 at 13.37.12.jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı