iPhone 6S Tahmini Ne Zaman Çıkar

Tyler Deinsburg

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, şuan da Blackberry Z10 kullanıyorum. Telefonu alalı 1.5 sene civarı oldu. Telefonumda şarj ve uygulama konusunda sıkıntı çekiyorum bu yüzden değiştirmek istiyorum. Samsung'u sevmiyorum, bu yüzden Iphone alamaya karar verdim ama 6 değil 6S almak istiyorum. Biliyosunuz 5'de olduğu gibi Iphone 5 çıktı 1 sene sonra 5S çıkınca 5 alanlar pişman oldu. Neyse uzun lafın kısası 6S tahmini ne zaman piyasaya sürülür? Şimdiden sağ olun, iyi sosyaller.

Eylül 1. veya 2. haftası çıkar diye düşünüyorum. Ülkemize gelmeside 1-2 hafta sürer ağustos ayına doğru alırsınız.

Eylül 1. veya 2. haftası çıkar diye düşünüyorum. Ülkemize gelmeside 1-2 hafta sürer ağustos ayına doğru alırsınız.
pardon ya ağustosa doğru demişim düzenleyemiyorumda. Ekime doğru alırsınız olacak o.

Ekim 1 de Türkiyede olur. Avea Geçen sene öyle yapmıştı.

Iphone 5 çıktı 1 sene sonra 5S çıkınca 5 alanlar pişman oldu.
Çıkar çıkmaz alınırsa pisman olmazsınız. Ona bakılırsa 6s çıkıcak, 1 sene sonrası 7 çıktığında onlardamı pisman olucak, tabiki hayır.
Çıkış tarihi olarak bence maksimum 4 ayı bulur.
Tabi bir üst model olusunu ve doların her geçen günkü yükselisini göz önünde bulundurursak 3500-4000 TL arası bi fiyatı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…