Mehmet Dordu Kilopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 340 13 Temmuz 2020 #1 Touch ID bazen çalışıyor. Bazen algılamıyor. Soketini çıkartıp takıyorum düzeliyor. Sonra bir daha gidiyor. Neden olabilir acaba?
Touch ID bazen çalışıyor. Bazen algılamıyor. Soketini çıkartıp takıyorum düzeliyor. Sonra bir daha gidiyor. Neden olabilir acaba?
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 13 Temmuz 2020 #2 Mehmet Dordu dedi: Touch ID bazen çalışıyor. Bazen algılamıyor. Soketini çıkartıp takıyorum düzeliyor. Sonra bir daha gidiyor. Neden olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran değişti mi ?
Mehmet Dordu dedi: Touch ID bazen çalışıyor. Bazen algılamıyor. Soketini çıkartıp takıyorum düzeliyor. Sonra bir daha gidiyor. Neden olabilir acaba? Genişletmek için tıkla... Ekran değişti mi ?
Y yksismoreimportantforme Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 131 13 Temmuz 2020 #3 Ekran çakmaysa normal.
Mehmet Dordu Kilopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 340 14 Temmuz 2020 #4 Ekran çakma lakin. Kaçtır kullanıyorum yeni olan bir şey.
Yigit75 Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 693 Çözümler 6 Yer Ümraniye 14 Temmuz 2020 #5 Mehmet Dordu dedi: Ekran çakma lakin. Kaçtır kullanıyorum yeni olan bir şey. Genişletmek için tıkla... Zamanla öyle olur zaten yan sanayi ürünlerin ömrü kısa olur orjinale nazaran.
Mehmet Dordu dedi: Ekran çakma lakin. Kaçtır kullanıyorum yeni olan bir şey. Genişletmek için tıkla... Zamanla öyle olur zaten yan sanayi ürünlerin ömrü kısa olur orjinale nazaran.