Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2018 #1 USB'yi bilgisayara bağlıyorum, Hotspot'u açıp sadece USB ile aç seçeneğini seçiyorum. Fakat bir türlü bilgisayara internet gelmiyor. Sadece Apple bilgisayarlara mı açılıyor yoksa, iTunes mu lazım?
USB'yi bilgisayara bağlıyorum, Hotspot'u açıp sadece USB ile aç seçeneğini seçiyorum. Fakat bir türlü bilgisayara internet gelmiyor. Sadece Apple bilgisayarlara mı açılıyor yoksa, iTunes mu lazım?
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2018 #2 Biraz bekle driver yükleniyor sanırım.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #3 xxxtentac!on dedi: Biraz bekle driver yükleniyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Denedim, driverda yüklendi ama gelmedi.
xxxtentac!on dedi: Biraz bekle driver yükleniyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Denedim, driverda yüklendi ama gelmedi.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2018 #4 Yani bilemiyorum hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2018 #5 iTunes yükledikten sonra, tekrardan telefonu bilgisayara bağladım. Sorun çözüldü.