iPhone 6s Varken iPhone 6 almak mantıklı mıdır?

multidevran

Hectopat
Merhaba Technopat sosyal üyeleri

iPhone 6 almak istiyorum fakat İphone 6s 64 gb'ta param yetmiyor. 16 Gb'tın yetmeyeceği konusunda bir sürü yorum yapılmış diğer konulara. Bende İphone 6 64 gb alma kararı verdim. Acaba İphone 6 almak mantıklı mı? Oyun oynamak için almıyorum telefonu belki ufak oyunlar olabilir. Bir kaç fotoğraf çekmek ve sosyal medyada gezinmek için tercih edilebilir mi?

iPhone SE çıktı duymuşsundur. Onu tavsiye ederim. iPhone 6'nın son 1GB ramli iPhone olması, diğerlerine göre kısa ömürlü olacağına bir işaret. Ben olsam iPhone 6 ve SE arasından SE'yi tercih ederdim. Bir iPhone 6 kullanıcısı olarak söylüyorum. iPhone 6s'in 2GB ramle geleceğini tahmin etseydim inan almazdım. Biraz pişman oldum diyebilirim.

Al al. Apple güncellemeyi kesmiyor zaten. Hem oyun oynamam diyorsan rahat rahat götürür iphone 6.

Saydığın ihtiyaçları zaten daha alt seviye telefonlar dahi karşılayacaktır. Iphone 6 zaten üst düzey alabilirsin ayrıca telefona ömür biçmeye gerek yok telefonu özenli kullandığınız sürece sizi götürür.

Evet eğer iPhone 6s alacak kadar bütçen yoksa gayet mantıklı olacaktır zira 16 gb iPhone için yeterli bir depolama seçeneği değildir.

Eğer bir ergen gibi saçma sapan oyunlarla telefonu doldurmam diyorsan 4 5 oyun yeter diyorsan 16 gb kesinlikle yeter.
6 ile 6s arasında uçurum kadar fark var. Kaldıki 6s 64 gb telefonumun 2.5 gb sı dolu 5 oyun + sosyal medya dahilinde.

Çektiğiniz resimleri ve videoları bilgisayarınıza yada bir cloud servisine yedekleyip telefondan silmek sıkıntı değilse 16 GB ile idare edilebilir. Bu iki seçenekten birisini alacak olsaydım 6s 16 GB almayı tercih ederdim. En sağlıklı alternatif biraz daha para ekleyecek kadar daha beklenebiliyorsa 64 GB 6S almak olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…