Toprakkokusu Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 167 Yer Tahta parke Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Haziran 2021 #1 Soru başlıktaki gibi. Acelem olduğu için ayrıntılı yazamıyorum. Genel olarak alınır mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #2 Ne kadara alacaksın?
Toprakkokusu Centipat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 167 Yer Tahta parke Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Haziran 2021 #3 BERWAR dedi: Ne kadara alacaksın? Genişletmek için tıkla... 750 - 1000 TL civarlarında. Şu telefonu buldum sadece şebeke sorunu varmış. Alınabilir mi? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com Son düzenleme: 28 Haziran 2021
BERWAR dedi: Ne kadara alacaksın? Genişletmek için tıkla... 750 - 1000 TL civarlarında. Şu telefonu buldum sadece şebeke sorunu varmış. Alınabilir mi? iPhone 6S Plus Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da iPhone 6S Plus mı arıyorsunuz? iPhone 6S Plus fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.com'da! www.sahibinden.com
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #4 Hepsiburada'da yenilenmiş iPhone cihazlar var onlara da bakılabilir fakat ne kadar güvenilir bir fikrim yok.
Hepsiburada'da yenilenmiş iPhone cihazlar var onlara da bakılabilir fakat ne kadar güvenilir bir fikrim yok.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #5 Ikisi arasından 6S almak daha mantıklı. Şebeke sorunu olan telefonu alma, tamir edeceksen sen bilirsin.
Ikisi arasından 6S almak daha mantıklı. Şebeke sorunu olan telefonu alma, tamir edeceksen sen bilirsin.