Asya Ay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Aralık 2015 #11 Optifines dedi: Abartma olduğunun farkındayım. Ama evde kullanılmayan iPhone 4 ve 3 var. Telefon o kadar hantal ki... Ayrıca cihazlar mesaj yazmak ve arama yapmak dışında hiçbir içe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Iphone 4 ve 3'e kurulu olan işletim sistemi ne ? O telefonlar ayarındaki tüm telefonlardan daha iyi performans veriyor. ayko34 dedi: s6 edge 64gb aldım kesınlıkle git ve al kardeş baska bısı demıyorum Genişletmek için tıkla... Çocukluk olsa gerek.
Optifines dedi: Abartma olduğunun farkındayım. Ama evde kullanılmayan iPhone 4 ve 3 var. Telefon o kadar hantal ki... Ayrıca cihazlar mesaj yazmak ve arama yapmak dışında hiçbir içe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Iphone 4 ve 3'e kurulu olan işletim sistemi ne ? O telefonlar ayarındaki tüm telefonlardan daha iyi performans veriyor. ayko34 dedi: s6 edge 64gb aldım kesınlıkle git ve al kardeş baska bısı demıyorum Genişletmek için tıkla... Çocukluk olsa gerek.