Evet arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Şuan iPhone 5 kullanıyorum iPhone 6S'e mi geçiş yapayım yoksa Zenfone 5'e mi geçiş yapayım? Başka telefon önermenize gerek yok. Aklımda bu iki telefon var. Teşekkürler.
Iphone 6s hala alinabilir ama ben sahsen onun fiyatinda Android cephesinde daha guncel ve iyi alternatifler oldugu icin onermiyorum. Zenfone 5 alinabilir.
Aynen katılıyorum Benim gözüm 5z'de ancak indirime girmesini beklemem gerekiyor. Hepsiburada'da satılıyor. Ön sipariş fiyatına üç yada dört ay sonra belki düşebilir. Asus biraz değişik
Bir de şunu düşündüm, bu 6S'i alınca 2-3 sene sonra apple bu cihazdan desteği çekicek ve daha güncelleme felan gelmeyecek onu düşünerek de yola çıktığım zaman zenfone 5 aklıma yattı ama şunda kararsızım zenfone 5'e 2400-2500 TL değer mi ?
Bir de şunu düşündüm, bu 6S'i alınca 2-3 sene sonra apple bu cihazdan desteği çekicek ve daha güncelleme felan gelmeyecek onu düşünerek de yola çıktığım zaman zenfone 5 aklıma yattı ama şunda kararsızım zenfone 5'e 2400-2500 TL değer mi ?
2-3 sene imkansız hocam 6S İOS 15 bile alır. Genellikle S serileri daha fazla desteklenir. Ve şu an güçlü bir donanımı var. İOS 13 itibari ile 2 GB RAM olan cihazlar desteklenecek artık. Ama Zenfone falan uğraşmayın Xiaomi bakın şu sıralar en iyi f/p ürünü.