Hocam şimdi düşündüğümde aklımda ilk P20 Lite vardı ama ZenFone 5'in donanımı, kamerası vs. felan daha iyi olduğunu görünce zenfone 5'i almak istedim. Bir de şöyle düşünüyorum, yeni çıkmış bir telefon varken neden 6S alayım ? Son olarakta zenfone 5'in çentikli olması, yüz tanıma, yapay zekalı arka kamera özellikleri hoşuma gitti. Zenfone 5'e şuan ki fiyatı değer mi hocam ?
Hocam şimdi düşündüğümde aklımda ilk P20 Lite vardı ama ZenFone 5'in donanımı, kamerası vs. felan daha iyi olduğunu görünce zenfone 5'i almak istedim. Bir de şöyle düşünüyorum, yeni çıkmış bir telefon varken neden 6S alayım ? Son olarakta zenfone 5'in çentikli olması, yüz tanıma, yapay zekalı arka kamera özellikleri hoşuma gitti. Zenfone 5'e şuan ki fiyatı değer mi hocam ?
Hocam yani olurda İPhone kullanmak isterseniz 6S ve üstü bir telefon almanızı öneririm. 6S öyle çok yavaş bir telefon değil hala çok güçlü bir telefon ama işte Türkiye'de pahalı satılıyor sebebide Doların artması.
Hocam yani olurda İPhone kullanmak isterseniz 6S ve üstü bir telefon almanızı öneririm. 6S öyle çok yavaş bir telefon değil hala çok güçlü bir telefon ama işte Türkiye'de pahalı satılıyor sebebide Doların artması.
Saolun hocam aklımda zaten ilk 6S vardı ama fiyatını görünce vazgeçtim. Onun için zenfone 5'e yöneldim. Hocam son olarak bir şey sorucam. Bu Zenfone 5'i alırsam garanti konusunda sıkıntı çekermiyim ? Ve kaç yıl daha güncelleme gelir ?
Saolun hocam aklımda zaten ilk 6S vardı ama fiyatını görünce vazgeçtim. Onun için zenfone 5'e yöneldim. Hocam son olarak bir şey sorucam. Bu Zenfone 5'i alırsam garanti konusunda sıkıntı çekermiyim ? Ve kaç yıl daha güncelleme gelir ?
Yani ben Android cihazların öyle 5-6 tane güncelleme aldığını görmedim yani 9.0 alır ama 10.0 güncellemesini bilemem. Onun dışında ben servislerini pek bilmiyorum ama 2 yıl garantiniz varmış. İşlemcisi orta segment işlemci yani 636 bulunuyor daha iyi bir işlemcide koyabilirlerdi. Şu an en fazla güncelleme alacak telefonlar Snapdragon 835 ve 845 model işlemcisi olanlar.
Ama tabiki sizi tatmin edecektir PUBG gibi oyunları rahatlıkla 60 FPS oynayabilirsiniz. 3-4 sene gider artı çerçevesiz olması ve yapay zeka özelliği olması en iyi yanları.
2-3 sene imkansız hocam 6S İOS 15 bile alır. Genellikle S serileri daha fazla desteklenir. Ve şu an güçlü bir donanımı var. İOS 13 itibari ile 2 GB RAM olan cihazlar desteklenecek artık. Ama Zenfone falan uğraşmayın Xiaomi bakın şu sıralar en iyi f/p ürünü.
Bir de şunu düşündüm, bu 6S'i alınca 2-3 sene sonra apple bu cihazdan desteği çekicek ve daha güncelleme felan gelmeyecek onu düşünerek de yola çıktığım zaman zenfone 5 aklıma yattı ama şunda kararsızım zenfone 5'e 2400-2500 TL değer mi ?
zenfone 5 modelinde 4x 1.8 Ghz 4x 1.6 Ghz var fakat zenfone 5z de 4x 2.7 Ghz 4x 1.7 Ghz var ki buda büyük bir fark bence zenfone 5 z almalısın indirimdeyken