iPhone 6S'e iOS 16 veya iOS 17 yüklenebilir mi?

slashFix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Ti 4GB, Intel i7 11800H, 16GB Ram, 512GB Samsung SSD, 3TB WD Elements HDD, Logitech G203, Gamepower Kizaru 7.1
iPhone 6S telefona iOS 16 veya 17 beta güncellemesi ya da gayriresmi bir güncelleme nasıl alabilirim? "yapamazsınız, şöyle olmaz böyle olmaz" diyen yazılım üstatlarını dinlemek istemiyorum çünkü yapılıyor. Nasıl yapıldığını soruyorum. Bilmeyen arkadaşlarım yapamazsınız yazmaktan ziyade bir şey yazmayıp bilgi kirliliğinden konuyu uzak tutabilirler. Cevaplarınızı bekliyorum dostlar.

iPhone 6S telefona iOS 16 veya 17 beta güncellemesi ya da gayriresmi bir güncelleme nasıl alabilirim? "yapamazsınız, şöyle olmaz böyle olmaz" diyen yazılım üstatlarını dinlemek istemiyorum çünkü yapılıyor. Nasıl yapıldığını soruyorum. Bilmeyen arkadaşlarım yapamazsınız yazmaktan ziyade bir şey yazmayıp bilgi kirliliğinden konuyu uzak tutabilirler. Cevaplarınızı bekliyorum dostlar.
Yüklenmez,yüklense bile telefon kaldırmaz.

yapma

Yapılamaz çünkü Apple, iPhone 6S için iOS 16 ve iOS 17 IPSW dosyalarını çıkarmadı ve çıkarmayacak.
Her şey imkanlı değildir, imkanlı olsa da her zaman stabil değildir. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüklenemez, yüklenmez, yüklenilmesi teklif dahi edilemez.(!) Öncelikle işin şakası bir yana gerçekten yükleyemezsiniz. "Yüklenir, ben bunu gördüm" dediğiniz şeylerin çoğu yüksek ihtimalle sahte şeylerdir.

6S gibi milattan kalma bir cihaza Apple yeterince destek verdi. Yükleyemezsiniz çünkü Apple bu telefonlara herhangi bir güncelleme yazılımı vermedi.

Hadi bir şekilde yüklediniz diyelim; orijinal versiyonu kadar asla stabil olmayacaktır. Bu olmayan bir göle gidip yüzmeyi istemek gibi bir şey; okuduğunuz için teşekkürler.

"yapamazsınız, şöyle olmaz böyle olmaz" diyen yazılım üstatlarını dinlemek istemiyorum çünkü yapılıyor.
Bunun için yazılım üstadı olmanıza gerek yok. Tarihte hiçbir zaman iPhone'lar için Custom ROM'dur falandır tarzı şeyler görülmedi ve göremezsiniz de. Apple tarafından derlenmemiş hiçbir sürümü kuramazsınız telefonunuza. iPhone 6S içinde Apple herhangi bir iOS 16 veya 17 derlemesi yayınlamadı. Haydi diyelim kendiniz derlediniz bunu kuramazsınız bu sefer işin içerisine iBoot ve imzalama işi giriyor. İmkansız kısacası. Android ile karıştırmayın iOS'u.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı