gizliwindows10 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 İyi sosyaller. iPhone 6S kullanıyorum bu akşam iOS 15.7.9 güncellemesi geldiğini fark ettim. Eğer güncellersem bir sorun olur mu performans veya batarya bakımından? Bu arada yakında S20 FE'ye geçeceğim.
İyi sosyaller. iPhone 6S kullanıyorum bu akşam iOS 15.7.9 güncellemesi geldiğini fark ettim. Eğer güncellersem bir sorun olur mu performans veya batarya bakımından? Bu arada yakında S20 FE'ye geçeceğim.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 12 Eylül 2023 #2 Hocam her güncellemede bir miktar performans kaybı yaşanıyor, her ne kadar belirtmeseler de. En iyisi güncel kalmamak şahsen.
Hocam her güncellemede bir miktar performans kaybı yaşanıyor, her ne kadar belirtmeseler de. En iyisi güncel kalmamak şahsen.
C Captan.Max Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 842 Çözümler 9 Yer Turkey/İstanbul 15 Kasım 2023 #3 xwa dedi: Hocam her güncellemede bir miktar performans kaybı yaşanıyor, her ne kadar belirtmeseler de. En iyisi güncel kalmamak şahsen. Genişletmek için tıkla... Haklı, ben güncelledim pişman oldum satıp bir üst modelini almayı düşünüyorum kesinlikle güncellemeyin memnunsanız.
xwa dedi: Hocam her güncellemede bir miktar performans kaybı yaşanıyor, her ne kadar belirtmeseler de. En iyisi güncel kalmamak şahsen. Genişletmek için tıkla... Haklı, ben güncelledim pişman oldum satıp bir üst modelini almayı düşünüyorum kesinlikle güncellemeyin memnunsanız.