iPhone 6s'ten Huawei P20 Lite'a Geçilir mi?

Barış 4761

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 6s kullanıcısıyım bataryanın çabuk azalmadı ve depolama sıkıntısından dolayı Huawie P20 Lite almayı düşünüyorum. Alınır mı, yoksa depolama için bir üst depolama birimi olan 32 GB ya da 64 GB mı seçilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
6S varken P20 Lite tercih edilmemeli. Sanırım 2000-2300 TL bütçeniz var. O fiyata S7 S7 Edge Mi 6 veya XZ1 gibi çok daha iyi telefonlar alınabilir.

Mi 6'dan ne eksiği varken dediğinizi anlamadım. Mi 6 , P20 Lite göre en başta segment farkı var. Neredeyse her alanda da üstün.

Mi 6'dan ne eksiği varken dediğinizi anlamadım. Mi 6 , P20 Lite göre en başta segment farkı var. Neredeyse her alanda da üstün.
Mi 6 ile p20 lite hemen hemen aynı fiyat aralığında mi 6 daha ucuz evet ram bakımından daha iyi mi altı ama özelliklerine baktığımda aşırı bir farklılık göremedim mi 8 deseniz anlardım da mi 6 demeniz garip geldi ne farkı var açar mısınız

Mi 6 ile p20 lite hemen hemen aynı fiyat aralığında mi 6 daha ucuz evet ram bakımından daha iyi mi altı ama özelliklerine baktığımda aşırı bir farklılık göremedim mi 8 deseniz anlardım da mi 6 demeniz garip geldi ne farkı var açar mısınız
Kamera işlemci RAM performans olarak bariz daha iyi. İleriye dönük güncelleme için de daha avantajlı. Bu fiyat aralığına Note FE ve Nokia 8 de aklınızda bulunsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı