iPhone 6S'ten iPhone 14'e mi yoksa iPhone 15'e mi geçilmeli?

Apple'ın işi belli olmaz valla. Bu sefer gidip şarj portunu kaldırıp direk kablosuza bile geçebilirler. Yoksa dediğiniz gibi IPad'lerde Type-C çok daha önceden kullanılmaya başlanmasına rağmen IPhone'lara getirmediler hala.

Demek istediğim 1 yıl civarı beklersiniz bence 14 Pro alın.
Zaten 1-2 ay içinde işe girip çalışmaya başladığımda kendi masraflarımı çıkardığımda şu anki asgari ücret ile bana 3000-3500 TL gibi bir para artıyor. 2023'te asgari ücrete zam gelecek ve eğer 8000 TL olursa o zaman bana 5500-6000 TL gibi bir para artacak. O yüzden de 10-11 ay çalışıp iPhone alabilecek para biriktirdiğimde zaten 15 tanıtılmış olacak. Bu nedenle bu soruyu sordum.
@yusuf6554 Bir yerden USB-C'nin sadece Avrupa'da olacağını okumuştum. Ne kadar doğru bilemem.
Öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum. Öyle olursa çünkü Apple her iki porta sahip sürüme de ayrı destek vermek zorunda kalacak. Bu da biraz zor bir iş.

15 Pro serisini beklemeni tavsiye ederim.

Siz zaten kararınızı vermişsiniz gibi geldi bana.

Siz zaten kararınızı vermişsiniz gibi geldi bana.
Tam olarak olmasa da evet. iPhone 15 serisini bekleyeceğim. Eğer iPhone 15 serisi ile USB-C'ye geçilirse iPhone 15 Pro alacağım. Eğer geçilmezse iPhone 14 Pro veya iPhone 14 alıp geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…