iPhone 6S'ten Vazgeçmek

Emrah Otlu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aylardır yeni iPhone modelini bekliyordum. Fakat doların artışıyla birlikte iPhone fiyatları içimi kararttı. 6s 16 gb versiyonu 3100 TL'den satışa çıkıyor. Bu durumda sanırım ben iPhone almaktan vazgeçeceğim. 1000-1500 TL arasına başka bir cihaz alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı fiyata çıkmasını bekliyordum. 3100 liraya çok iyi sistemler bile toplanabilinir. Ama benim telefona çok ihtiyacım olduğundan telefon almak zorundayım. Yinede kararınızı değistirmeyin derim bir çok yer aynı fiyata çıkacağını söyledi.

Sadece bizde değil ABD piyasalarında da iPhone arttı. Sebebi de Apple'ın 12 Mp kamerayı ve yeni 3D Touch özelliğini büyük görmesinden kaynaklanıyor. Ama yinede biraz beklenip alınmaya değer olarak görüyorum.

Bende iPhone 6 alacaktım fakat 6S almamı önerdiler ama gel görki 16GB iPhone için yetersiz 64GB ise 3500TL.

Bende Samsung Galaxy S6 almayı düşünüyorum. Her iki telefonun (iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6) kıyaslamasına baktım ve S6'nın daha iyi olduğu açıkça ortada. iPhone 6S için aynı şeyi söylemek erken fakat bir adım önde olmasını düşünüyorum.

Hocam bence doğru karar veriyorsunuz. Gerçekten bir telefona o kadar para vermek mantıklı gelmiyor nedense bana. Tabii bu kendi fikrim orası ayrı. Dediğiniz gibi 1500-2000 liralık bir cihaz sizi idare edebilir ve elinize para kalmış olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı