iPhone 6'ya Android kurulur mu?

LazımXf

Femtopat
Arkadaşlar kardeşime iPhone 6'mı verdim ama hesabı olmadığı ve açamadığı için uygulama yükleyemiyor. Benim de aklıma IPhone'a Android kurmak geldi, kurulur mu? Ya da onun dışında başka bir çözüm var mı?

İmkansız değil ama zor olur ayrıca Android kurarsanız zaten yavaş olan iPhone6’yı öldürürsünüz. Zaten iOS sayesinde halen ayakta olan bir telefon.

Hayır.
Aile hesabı ekleyerek kardeşinize hesap açın.

Maceraya gerek yok, kolay bir yol olmasa da kurabilirsin. Ama telefonun performansı ciddi şekilde etkilenir. Klasik Android ne beklersin ki...

Bu video da iPhone 7'ye bile eziyet çektirdiğini görebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir ara vardı böyle haberler fakat stabil çalışacağını zannetmiyorum çünkü durum farklı burada Android bir sistemi başka bir sisteme lib gibi dosyaları değiştirerek port yapmıyorsunuz. IOS'daki sistem dosyalarının Android'e uyarlanması çok zor ve aynı zamanda kapalı kaynak olduğu için ekstra zorlaşıyor ve bunların baştan yazılması gerekiyor. Bunu da stabil ve performanslı hale getirmek maalesef hiç kolay olmayacaktır. Performans ve stabilite sorunları yaşamanız çok olası tavsiye etmiyorum onun yerine Jailbreak atıp sorununuzu çözmeye çalışın.Eğer genede isterseniz burada çalışan ve çalışmayan şeylerin listesi mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…