murattekbaş Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar iPhone 8'im bozulduğu için 6'ya geçeceğim. Jailbreak atıp WhatsApp gibi uygulamaları kullanabilir miyim? Nasıl Jailbreak atmalıyım?
Arkadaşlar iPhone 8'im bozulduğu için 6'ya geçeceğim. Jailbreak atıp WhatsApp gibi uygulamaları kullanabilir miyim? Nasıl Jailbreak atmalıyım?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.395 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #2 murattekbaş dedi: Arkadaşlar iPhone 8'im bozulduğu için 6'ya geçeceğim. Jailbreak atıp WhatsApp gibi uygulamaları kullanabilir miyim? Nasıl Jailbreak atmalıyım? Genişletmek için tıkla... Jailbreak atmalısın diğer türlü kullanılamaz hale gelir cihaz Google bile kuramıyorsun.
murattekbaş dedi: Arkadaşlar iPhone 8'im bozulduğu için 6'ya geçeceğim. Jailbreak atıp WhatsApp gibi uygulamaları kullanabilir miyim? Nasıl Jailbreak atmalıyım? Genişletmek için tıkla... Jailbreak atmalısın diğer türlü kullanılamaz hale gelir cihaz Google bile kuramıyorsun.
murattekbaş Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 ImSTICK dedi: Jailbreak atmalısın diğer türlü kullanılamaz hale gelir cihaz Google bile kuramıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamayı tavsiye edersin?
ImSTICK dedi: Jailbreak atmalısın diğer türlü kullanılamaz hale gelir cihaz Google bile kuramıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hangi uygulamayı tavsiye edersin?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.395 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 murattekbaş dedi: Hangi uygulamayı tavsiye edersin? Genişletmek için tıkla... 3UTools'la deneyin.
Bartra Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #5 ImSTICK dedi: 3UTools'la deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kez duyuyorum böyle bir şey tehlike durumu var mıdır?
ImSTICK dedi: 3UTools'la deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kez duyuyorum böyle bir şey tehlike durumu var mıdır?
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.665 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #6 6s hala kullanılabilir idi en son bıraktığımda. Acele etmeden tüm uygulamaları ve sistemi güncelleyin. Bartra dedi: Hocam ilk kez duyuyorum böyle bir şey tehlike durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Vardır, ama düşüktür. Elle atmak çok riskli ama bir araç ile kolayca halledilebilir.
6s hala kullanılabilir idi en son bıraktığımda. Acele etmeden tüm uygulamaları ve sistemi güncelleyin. Bartra dedi: Hocam ilk kez duyuyorum böyle bir şey tehlike durumu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Vardır, ama düşüktür. Elle atmak çok riskli ama bir araç ile kolayca halledilebilir.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #7 TeamOFMind dedi: 6s hala kullanılabilir idi en son bıraktığımda. Acele etmeden tüm uygulamaları ve sistemi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir ama 2023'de güncelleme desteği kesildi telefonun. Yani güncelleme yapamaz.
TeamOFMind dedi: 6s hala kullanılabilir idi en son bıraktığımda. Acele etmeden tüm uygulamaları ve sistemi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir ama 2023'de güncelleme desteği kesildi telefonun. Yani güncelleme yapamaz.
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.665 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #8 737973 dedi: Kullanılabilir ama 2023'de güncelleme desteği kesildi telefonun. Yani güncelleme yapamaz. Genişletmek için tıkla... Efendim, son güncellemeleri yapma ile kalan güncelleştirmeleri yapmak farklı şeyler. Gittiği yere kadar yani ki ben iOS 15.8 diye biliyorum.
737973 dedi: Kullanılabilir ama 2023'de güncelleme desteği kesildi telefonun. Yani güncelleme yapamaz. Genişletmek için tıkla... Efendim, son güncellemeleri yapma ile kalan güncelleştirmeleri yapmak farklı şeyler. Gittiği yere kadar yani ki ben iOS 15.8 diye biliyorum.