iPhone 6'yı Mağazadan mı yoksa GSM Operatörlerinden mi Almalıyım?

Mağazalar daha ucuz bir fiyat verir fakat operatörler ise daha uygun ödeme koşulları ve tarife veriyor. Benim tercihim kaliteli bir operatör noktasından alman. İyi kullanımlar.

Sitedeki indirimler normal mağazalara da işliyor mu yakınlarda vatan bilgisayar mağazası var. İndirime girdiğinde gitsem orada da düşmüş olur mu ?
evet dusmus olur. indirimler sadece online alisveris icin degil. telefonuma mesaj geliyo bisey alacaksam bende yakin vatana gidip ordan aliyorum.

Kesinlikle mağazadan alınması taraftarıyım. Operatörde zorunlu tarife vs. oluyor fiyat daha yüksek oluyor. İstanbul'da olanlar Apple Store'den alabilirler.

Bugün İstanbul'daki bir Turkcell bayisinden fiyat aldım. iPhone 6 Plus 64 GB 70 TL x 36 Ay, yani 2500 TL'ye denk geliyor. Gayet makul bir fiyat.

Bugün İstanbul'daki bir Turkcell bayisinden fiyat aldım. iPhone 6 Plus 64 GB 70 TL x 36 Ay, yani 2500 TL'ye denk geliyor. Gayet makul bir fiyat.
İphone 6 plus ın 16 gb fiyatı 2.649 tl 64gb fiyatı 2.949 Apple'ın kendi sitesine ve hemen her yerde bu fiyatlar geçerli . Nasıl oluyorda Turkcell gibi bir yerde 64gb lık modeli 2500 tl olabilir ? Operatörler zaten cihazları daha pahalıya satıyor. Öyle bir şey bana imkansız gibi geldi.

kardeş onun tarifesi pahalı bir tarife olabilir, ucuz tarifelerde daha pahalıya geliyor.

Bu arada Turkcellde iphone 6 64 gb sadece bir tarifeye mi veriliyor? Sitesinde sadece bir tane var çünkü. Umarım öyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…