iPhone 7 128 GB vs Xiaomi Mi 8 128 GB

Daha fazla  
Selamlar ikisinin de fiyatı 2300 TL bu fiyata hangisini almak daha mantıklı olur? Her yıl Android ve iOS arasında geçiş yapıyorum iPhone 7 32 GB versiyonunu hem Android'e geçmek istemem hem de 32 GB'ın yetmemesi sebebiyle sattım. Şimdi bu ikisi arasında kaldım oyun vs. oynamıyorum telefonda iPhone 7'i genel performans olarak biliyorum mi 8'i bilmiyorum akıcılığı, sosyal medya tarafında vs. Mate 10 Pro düşünüyordum fakat bu fiyatlarda bulamadım alternatiflere açığım şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar ikisinin de fiyatı 2300 TL bu fiyata hangisini almak daha mantıklı olur? Her yıl Android ve iOS arasında geçiş yapıyorum iPhone 7 32 GB versiyonunu hem Android'e geçmek istemem hem de 32 GB'ın yetmemesi sebebiyle sattım. Şimdi bu ikisi arasında kaldım oyun vs. oynamıyorum telefonda iPhone 7'i genel performans olarak biliyorum mi 8'i bilmiyorum akıcılığı, sosyal medya tarafında vs. Mate 10 Pro düşünüyordum fakat bu fiyatlarda bulamadım alternatiflere açığım şimdiden teşekkür ederim.
Cihazların sıfır olmadığını değerlendirdiğimizde her şekilde iPhone.

İkisi arasından ben de iPhone 7 derim. Elindeki telefondan yine aynı telefona geçmekte tuhaf oluyor ama 128 GB seni rahatlatır.

Evet bende o yüzden kararsız kaldım yine aynı telefonu alacağım bir garip geldi. Benim kullandığım 7 de ses sorunu vardı şimdi alacağım da hiçbir sorun yok ve 128GB o açıdan iyi olacağını düşünüyorum yanıtlarınız için teşekkür ederim.

iOS cihazları kullananlar bilir, kalitesi çok üst seviyede. iPhone 7 eski model bile olsa hala günlük kullanımda iyi.

Kalitesi çok iyi. Bu alacağım 7 ile beraber 3. iPhone 7'i kullanışım olacak 1 tane alıp uzun sürede kullanabilirdim ama arada Android'e geçiş yaptığımı söylemiştim hepsinde de memnun kaldım hiçbir sorun göremedim bu zamana kadar.

Kalitesi çok iyi. Bu alacağım 7 ile beraber 3. iPhone 7'i kullanışım olacak 1 tane alıp uzun sürede kullanabilirdim ama arada Android'e geçiş yaptığımı söylemiştim hepsinde de memnun kaldım hiçbir sorun göremedim bu zamana kadar.
Eğer bütçen varsa biraz daha ekleyip 8 veya 8+ alabilirsin. Çünkü 7'yi satmaya kalksan pek alıcı bulamazsın artık telefon çok tutulmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı