st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.054 Çözümler 51 30 Nisan 2022 #11 BMKJURB dedi: iPhone 7 telefonum var 2 ay önce aldım fakat bu modeller kafama takıldı sormak istedim benim telefonda sadece batarya değişmiş yani o kronik sorunlar 7 yıl içinde çıkmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Çıkabilirdi ancak şu anda çıkmayacağının da garantisi yok. Ve çok takılmayın artık almışsınız sonuçta her üründe sorun çıkacak diye bir şey yok.
BMKJURB dedi: iPhone 7 telefonum var 2 ay önce aldım fakat bu modeller kafama takıldı sormak istedim benim telefonda sadece batarya değişmiş yani o kronik sorunlar 7 yıl içinde çıkmaz mıydı? Genişletmek için tıkla... Çıkabilirdi ancak şu anda çıkmayacağının da garantisi yok. Ve çok takılmayın artık almışsınız sonuçta her üründe sorun çıkacak diye bir şey yok.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 30 Nisan 2022 #12 st_140523 dedi: Çıkabilirdi ancak şu anda çıkmayacağının da garantisi yok. Ve çok takılmayın artık almışsınız sonuçta her üründe sorun çıkacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
st_140523 dedi: Çıkabilirdi ancak şu anda çıkmayacağının da garantisi yok. Ve çok takılmayın artık almışsınız sonuçta her üründe sorun çıkacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.