iPhone 7 2019'da Alınır mı?

iPhone 6s kullanıyorum. Yaklaşık olarak 2 yılı geçti. Şimdiye kadar en ufak bir takılma tarzı bir şey yaşamadım. Kamerası hala yetiyor. Alınabilir

Alınır. Hem de gönül rahatlığıyla. Ayrıca yıllarca Apple hep sabit kaldı hep rekabet ve kıyaslama içindeydi. Apple vs Xiaomi, Apple vs Samsung vs vs. Bu yerin dibine soktuğunuz şirket o ürünü size satıp işi oldu bittiye getirmiyor en basiti. 4 yıl 5S kullandım şimdi ağabeyim kullanıyor. Hala bir sorun yok. Nereden geliyor bu düşmanlık ben anlamıyorum cidden? Seni kimse zorlamıyor Apple ürün almaya isteyen istediğinini alır alan razı veren razı...

Eğerki en basit örnek olarak çift kameraya bile sahip olmayan bir telefonu bu devirde 4000 TL'ye öneriyorsanız size diyebilecek bir şey yok. Arkasındaki elma logosu sayesinde insanlar bak iphone bu diye hava atmak için telefon alıyorlar. Ne işletim sisteminden,ne de bana kalırsa garanti desteğinden alan kişilerin %75'i bunun için alıyor. Ayrıca Apple dediğiniz firma tam bir paragöz. O kadar pahalıya iphone xs max satıp içine hızlı şarj aleti bile koymuyor. Ayrıca insanlar Apple'ın garantisini övüyor ancak en basitinden sessize alma tuşu bozulduğunda bile garantisi bittiyse swap cihazla değiştirmek için para istiyor.

Garanti süresi içerisinde benim telefonumu derme çatma sebepler yüzünden 3 kere değiştirdiler. Bak tamı tamına 3 kere hatta Samsun'da Pupa yaptı bunu. Para da istemediler. Diğerlerinin yapamadığı şey bu. Ayrıca iPhone 7 kamerası günümüz için güzel sonuçlar verebiliyor 7 Plus da öyle. Seni kimse Apple ürün al diye zorlamıyor. Alma kardeşim? Alan memnun veren memnun. Adam parayı verip alıyor mu? Evet. Gerisi önemli değil.

7'nin kamerası günümüz için güzel sonuçlar verse bile 4000 TL'ye değecek bir telefon olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Adam burda konu açıyor acaba daha iyisi varmı diye soruyor ? Evet var. Çok daha iyi bir telefon var hatta o fiyat civarına s10e gibi bir telefon varken siz hala iphone 7 al diyorsanız diyebileceğim bir şey yok. Rezalet ekran boyutu ve rezalet pili ve o ekran çözünürlüğü ile sonuçta Apple abi diyip bu telefonu öneriyorsanız diyecek söz yok...

bundan 1 ay önce 3200 TL'ye aldım ben tek pişmanlığım APK indirilemiyor birde şarjı az buçuk fazla gidiyor onun dışında hiç bir sorunu yok. İphone 7 alırsan ilk bir kaç gün ısınacak apple destek'ten yardım al onlar içini rahatlatır.

En az İphone 7 Plus alma taraftarıyım ben. Onun da fiyatları belli. MacOS, Windows'tan - IOS, Android'den çok daha stabildir. Bu bir gerçek maalesef. Yine de bu fiyatlarla IOS cihaz almazdım. İphone 5S'ten Xiaomi Mi 6'ya geçtim. IOS'un sadeliğini falan özlüyorum. En son telefona IOS tema uygulaması koydum yine de ters geliyor cihaz. Donanım olarak arada ciddi fark olsa bile.

iPhone 7 çok güzel telefon ama Apple'ın sağına soluna belli olmuyor. iPhone 5 kullanıyorum, akıllı bilekliğimi desteklediği söyleniyordu ama sonra uygulamayı indirmek istediğimde uyumlu değil hatası veriyor. Tamam 5 eski bir model ama teknoloji her dakika gelişiyor. O fiyata daha ileri teknolojileri ileride destekleyebilecek geleceğe yönelik Xiaomi,Huawei gibi markalar öneririm. Ama bu iPhone sevmediğim anlamına gelmez kaç senedir android kullanıyordum. Büyük rahatlık oldu ama yeni nesil telefonların arayüzleri artık çok benzer Xiaomi Mi A1 kullanıyor annem bir şeye ayar yapmak gerekince çok basit oluyor. Kısaca yeni markalara ve yeni teknolojileri destekleyen kronik sorunları olmayan telefonlar al. Çok bilmiyorum belki önerdiğim telefonların bazı modelleri kronik sorunlu olabilir.

Konu sahibi arkadaşın saydığı telefonlar için yorum yaptım. Konuyu düzgün oku lütfen. S10E her halükarda daha iyi tabii.
Konuyu düzgün okuyorum zaten. Arkadaş kendi aklında olan telefonları yazmış. İllaki bu telefonlardan biri olucak diye yazmamış. Bu durumda kendi aklındaki telefonlardan daha iyi bir telefon varsa o telefonu önerebilirim. Bu arada saydığı telefonlarda iphone 7'den daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…