Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 18 Eylül 2022 #11 Freezyf dedi: Hocam kaç GB? Genişletmek için tıkla... 32 alacağım sadece Discord WhatsApp YouTube Clash of Clans bir de bir iki kücük oyun ve bir iki uygulama daha. PUBG oynamiyorum o kadar.
Freezyf dedi: Hocam kaç GB? Genişletmek için tıkla... 32 alacağım sadece Discord WhatsApp YouTube Clash of Clans bir de bir iki kücük oyun ve bir iki uygulama daha. PUBG oynamiyorum o kadar.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 18 Eylül 2022 #12 Lewa dedi: 32 alacağım sadece Discord WhatsApp YouTube Clash of Clans bir de bir iki kücük oyun ve bir iki uygulama daha. PUBG oynamiyorum o kadar. Genişletmek için tıkla... 32 yetersiz gelebilir bir süre sonra. Ama dediklerinize göre ideal olabilir belki
Lewa dedi: 32 alacağım sadece Discord WhatsApp YouTube Clash of Clans bir de bir iki kücük oyun ve bir iki uygulama daha. PUBG oynamiyorum o kadar. Genişletmek için tıkla... 32 yetersiz gelebilir bir süre sonra. Ama dediklerinize göre ideal olabilir belki
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 18 Eylül 2022 #13 Freezyf dedi: 32 yetersiz gelebilir bir süre sonra. Ama dediklerinize göre ideal olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Vallahi 128'e cekince fiyat cok artıyor ama benim eski telefonumun 32 GB olmasına ve uzun süreler kullanmama rağmen halen en az 10 GB boş yer kalması bana 32 GB almama karar verdirtti.
Freezyf dedi: 32 yetersiz gelebilir bir süre sonra. Ama dediklerinize göre ideal olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Vallahi 128'e cekince fiyat cok artıyor ama benim eski telefonumun 32 GB olmasına ve uzun süreler kullanmama rağmen halen en az 10 GB boş yer kalması bana 32 GB almama karar verdirtti.
Dakikabey Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 18 Eylül 2022 #14 Lewa dedi: Merhaba. iPhone 7 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? iOS sürümü yeter mi? Kaç yıl kullanabilirim? Cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2-3 yıl çok rahat götürür hocam.
Lewa dedi: Merhaba. iPhone 7 almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? iOS sürümü yeter mi? Kaç yıl kullanabilirim? Cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... 2-3 yıl çok rahat götürür hocam.
zuse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 2.776 Çözümler 8 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #15 İlk çıktığından beri kullanıyorum 2-3 sene daha kullanacağım memnunum güncelleme almasada yeterli geliyor.
İlk çıktığından beri kullanıyorum 2-3 sene daha kullanacağım memnunum güncelleme almasada yeterli geliyor.
Lewa Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 184 Çözümler 3 18 Eylül 2022 #16 Dakikabey dedi: 2-3 yıl çok rahat götürür hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. zuse dedi: İlk çıktığından beri kullanıyorum 2-3 sene daha kullanacağım memnunum güncelleme almasada yeterli geliyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkürler.
Dakikabey dedi: 2-3 yıl çok rahat götürür hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. zuse dedi: İlk çıktığından beri kullanıyorum 2-3 sene daha kullanacağım memnunum güncelleme almasada yeterli geliyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkürler.