A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 6 Nisan 2021 #11 DGDev dedi: Temiz kullanılmış ise 2.5k'ka kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ne yazdım zaten? Merak ettim neden o emojiyi attınız? Sırf atmak için attınız galiba.
DGDev dedi: Temiz kullanılmış ise 2.5k'ka kadar yolu var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben ne yazdım zaten? Merak ettim neden o emojiyi attınız? Sırf atmak için attınız galiba.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Nisan 2021 #12 atestuna1 dedi: Hocam ben ne yazdım zaten? Merak ettim neden o emojiyi attınız? Sırf atmak için attınız galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır. Neden 2-2.5k TL yazdınız? Belki telefon kötü kullanılmış belki iyi. O sebepleri de bulundursaydınız daha iyi olurdu.
atestuna1 dedi: Hocam ben ne yazdım zaten? Merak ettim neden o emojiyi attınız? Sırf atmak için attınız galiba. Genişletmek için tıkla... Hayır. Neden 2-2.5k TL yazdınız? Belki telefon kötü kullanılmış belki iyi. O sebepleri de bulundursaydınız daha iyi olurdu.