IPhone 7 32 GB'in diğer modellerden daha yavaş olduğu doğru mu ?

ProdBYdone

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
IPhone 6S ve IPhone 7 arasında kaldım bu aralar ufak çaplı bir araştırma yapıyordum ve IPhone 7 32 GB modelinin ve IPhone 7 Plus'un diğer modellere göre çok daha yavaş olduğu ile ilgili bir makale ile karşılaştım, makaleden bir örnek;

Sizce böyle birşey gerçekten var mı ?

Gerçekten kararsız kaldım ve aklıma takıldı eğer böyle bir şey varsa 6S mi almak daha mantıklı olur yoksa 7 mi veya bir 300 TL daha ekleyip 8 modelinemi yönelmeliyim?

Unutmadan belirteyim elimdeki bütçe 3200 TL ve 3500 TL arası. IPhone 8 alacak durumum var ama IPhone 7'nin üstüne pek bir şey katmadığını düşünüyorum ama bu makaleyi gördükten sonra IPhone 8 içinde kafamda soru işaretleri oluştu. Sizce bu fiyat bandında hangi IPhone modelini almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal performans olarak daha yavaş değil sadece telefonun depolama modülü okuma yazma hızı olarak 128 GB ve 64 GB modellere göre düşük kalıyor. Bu telefonun okuma yazma oranının daha düşük olduğunu gösteriyor telefonun kendisi yavaş değil. Iphone 7 modeli 7 Plus ve 6S Plus modellerinden de daha performanslı bir modeldir.

Telefonun depolama hızını CPU ve GPU ile kıyaslamayın, ikisi farklı şeyler.
Iphone 7 ile 8 arasında CPU, GPU, kamera, ekran tarafında iyileşme var. CPU olarak arada 2 kat neredeyse fark var, ekranda True Tone özelliği var 8 modelinde, kamera tarafında büyük bir fark yok ancak yine de Iphone 8 daha iyi, en önemli fark 4K 60 FPS desteği var 8 modelinin, 7 modeli 4K 30 FPS video çekebiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…