iPhone 7 60 dereceyi görüyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
Asus prime b350m-a
Msi ventus xs gtx1650 4gb
Msi g244f 170hz gaming monitör
Kingston hyperx 2400mhz 16gb (2x8) ddr4
Aerocool 600watt
Samsung 960 evo 250gb m.2 ssd
Gigabyte 120gb sata ssd
Wd blue 7200rpm 1tb desktop hdd 2x
Merhaba arkadaşlar iPhone 7 kullanıyorum.
Oyun oynamıyorum fazla, sahibinden ilan bakıyorum. Telefon acayip ısınıyor, ateş ölçerle ölçünce 60 dereceyi görüyor. Hatta bazen telefon yüksek ısı uyarısı verip kapanıyor, çözümü buzdolabının üst kısmında 30 dakika bekletiyorum. Buz gibi oluyor, Instagram açıyorum 2 3 dk ya ısınıyor telefon. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cep telefonlarında da termal macun vardır. Ve cihaz eskidikçe ısınır. FPPRO diyeceğim fakat abzürt fiyatları var, cihaz temizliğine 1000TL fiyat çekiyorlar. Maalesef bu havalar da benim gibi kılıfsız kullanman gerek Eğer siyah ise beyaz ince kılıf tak.

Bendekindede oluyordu 0 hiç açılmamış telefondu sonradan Deji batarya taktım.

Videoda tarlada telefonu traktör altında parçalanan falanca beyin telefon tamirinden sonra tarlayı FPPRO'ya bırakma geyiği gerçek demek

Bataryayı değiştirmeni tavsiye ederim. 7 ve 7 Plus serisinde zaten kronik olarak bir fazla ısınma mevcut.

Elindeki telefonun kaderi bu. Telefonları incelteceğiz diye termal çözümleri hiçe saydılar. İçin rahatlayacaksa diye söyleyeyim, benim cihazda da durum aynı. Hatta öyle bir hale geliyor ki 30 FPS izlediğim videoların kare hızı daha da düşüyor, artık izlenmez hale geliyor. Sanarsın internet yavaş. Değiştirmekten başka yapabileceğin bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…