iPhone 7 - 7 Plus alınır mı?

Biraz eskidi mi? Samsung fan boy olunca bir sene içinde serinin yeni telefonu çıkınca böyle oluyor sanırım.

Ben Samsung fanboyu değilim. Bu birinci. İkinci olarak; XR ile 11 yakın fiyata sahipler. Anca gelip "abu iphono al çok hawalı" dersin.

Ben Samsung fanboyu değilim. Bu birinci. İkinci olarak; XR ile 11 yakın fiyata sahipler. Anca gelip "abu iphono al çok hawalı" dersin.
Biz ona havalı değil de uzun ömürlü diyoruz, öyle diyecek olsam iPhone 7 kullanmam. Bir ortama girip sizin gözünüzde eski iPhone 7 cihazımı ve arabamın anahtarını masaya koymuyorum merak etme.

Sanırım arkadaşımız iOS kullanmak istiyor 7 Plus olabilir bence ama hafıza yetersizliği yaşayabilirsiniz 128 GB ikinci el 7 alın derim.

Yanlış anlama, çok kullanmayacaksan bir telefona neden o kadar para vereceksin? İşini görecek, alo diyebileceğin onlarca farklı telefon modeli var...

Yani böylede yapılabilir ikinci el ilk nesil SE’de kullanabilirisin.

Veya 7 Plus yerine aynı fiyata 8’de alabilirsin 64 GB ve işlemcisi biraz daha güçlü kablosuz şarj hızlı şarj özellikleri var.

Son düzenleme:
Babamda düz 7 olan model var, hâlâ çok rahat iş görür. Ben 2. el alacaksan temiz 7 Plus almanı öneririm. Ama tavsiyem sıfır M21 gibi alternatifler alman.

Eğer şöyle 2000-2500 arası bir fiyata temiz şekilde 64 GB bulursan hala alınır bence. O kadar kötü bir cihaz değil İPhone 7. Yani mesela bakın İPhone 5S tam 7 yaşında olması rağmen hala kullanılabilir durumda. İOS 12'de kaldı belki ama uygulama desteği devam ediyor. İPhone 7 ise daha 4 yaşında. Siz hesap edin gerisini. İPhone 7 Plus'ın RAM avantajı var. 3 GB RAM ile bence İOS 16'ı görür gibi 7 Plus. Ama 7'nin çok ömrü kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…