İphone 7/8 Plus alınır mı?

Emrekibarr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci,Antrenör,Spor Bilimci
Arkadaşlar merhaba telefon değiştireceğim iPhone almayı düşünüyorum. Abimin tanıdığı telefoncu arkadaşı var bozdurma cihazlar çok oluyor elinde satıyor. 7 Plus 3100 TL olur demişti sizce alınır mı? Bütçeyi zorlasam zorlasam 4200'e çıkar o fiyata da 8 Plus alabilir miyim bilmiyorum :/

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla iphone diyorsanız yapacak bir şey yok ancak o bütçeye daha iyi bir şeyler bulabilirsiniz 2.el almaktan daha iyi olur.

iPhone almakta kararlıysanız en azından 8 Plus almaya çalışın derim.
Ama ben 4-4buçuk bine telefon alsam şu an Mix 3 ya da s10e arasından birini tercih ederdim. Mix 3; tasarımı yönünden çok beğendiğim için ve eski kızaklı Samsungları andırdığı için çok hoşuma gidiyor çıkmasından 1 seneden fazla geçmesine rağmen. S10e ise küçük ve performanslı olması bakımından ilgimi çekiyor. İkisi arasından S10e'yi tercih ederdim çünkü arka kamerası daha iyi.
Bence sen de S10e al.

Bozdurma telefonu bulup takip edebiliyorsan sıfırın aynısı olur. Kolay bulunmuyordur bence.

Iphone 7 mi 8 mi derken bekletiye bağlı biraz. 6s ve SE modellerinin ios 14 güncellemesi alacağı söylentileri varken, telefon kullanımınız sosyal ağlar ise ve uygun fiyat buluyorsanız iphone 7 alınır diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…