iPhone 7 aldım, pişman oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 gün önce Medimarkt'tan iPhone 7 32GB Mat Siyah aldım. Kimse sorduysam, Samsung S8 mi iPhone 7 mi dedim. Herkes iPhone 7 dedi şimdi de Samsung s8 alsaydın diyorlar. Pişman olursun diyorlar, bende moral kalmadı 3.400 TL verdim sonuçta, kafama çok takılıyor sizlerden destekler bekliyorum veya mantıklı cevaplar. Mediamarket 3 günlük cihazı alır mı? Gelecege dönük sizce iPhone 7 iyi mi? Ne yapsam bilmiyorum siz anladınız beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir durumda yapılacak en iyi tercih iPhone'dur benim için. 3. iPhone cihazımı kullanıyorum ve Android kullanmaktansa eski bir iPhone kullanırım daha iyi. Bu benim düşüncem.

Teknik olarak S8 daha başarılı olabilir. Ancak Apple bugün iOS 11 güncellemesini iPhone 5S için bile sağlıyor. Uzun vadede iPhone'un daha iyi ve karlı olduğu çok açık. Telefona sadece tasarım gözüyle bakan insanların düşünceleri sizi üzmesin boşuna.

Hocam iOS 11 iPhone 5S için planlı eskitme güncellemesidir. Bunu unutmayalım.

Eskitme diye bir şey yok. Eski cihazlar da gayet güzel çalışıyor. iPhone 6 kullanıcısıyım ve Dev Beta 1 iOS 10 kadar stabil olmasa da gayet performanslı. Apple, hizmet konusunda asla ödün vermeyecek bir firma. Bu tarz yorumlar gerçeklik taşımıyor.

Buyrun hocam kanıtım var.

Kardeş bu kadar saplantılı olma telefon almışsın hayırlı olsun güle güle kullan. Çevrendekiler camdan atla dese atlayacak mısın? Bugün S8 çıkar yarın S9 sonraki gün S29 teknolojiye yetişemezsin aralarında incir çekirdeği kadar fark ya var ya yok. Gül geç elindeki cihazı da en az 3 yıl gönül rahatlığı ile kullan baba gibi telefon.

Android'in popülerleştiği dönemden beri Android kullanıyorum ki hala Android cihazlar var elimde. (Evet tek bir cihaz değil. ) İleride bütçem yettiğince iPhone geçeceğim. iPhone 4 var kaç yıllık cihaz hala sapa sağlam. Aktif olarak kullanılıyor ve hiç batarya bile değiştirmedim.

Bu Android düşmanlığı nedir arkadaş? Android de iOS kadar gelişmiş bir OS bence. Ayrıca iPhone'lar aldıkları her güncelleme ile daha çok yıpranıyor. Telefon güncelleme alıp yıpranacağına güncelleme almasın daha iyi.

Sadece tasarım değil ekran, pil ve performans olarak da S8 iPhone 7’yi geçer.

S8+ deseydin pişman ol derdim. Ancak S8 vs. iPhone 7 için ikisi de uygun. Fark olmaz. Pişman olmanı gerektirecek bir durum yok açıkcası. İkisi de kaliteli performanslı cihazlar. Kullanmana bak derim.

Sadece tasarım değil ekran, pil ve performans olarakda s8 iphone7'e basar.

Telefon güncelleme ile yıpranmaz. Stabil hale gelir. Güvenlik açıkları kapanır. Performans sorunları giderilir. Güncelleme dediğiniz yıldan yıla olmaz. En az ayda bir olması gereken birşey. Günümüzde her yerden bir güvenlik açığı fışkırıyorken güncellemelerin az olması demek güvenliği sağlam olmayan bir cihaz kullanıyorsunuz demek.
Pil ve ekran olarak S8 daha iyi. Kamera ve diğer özellikler olarak da. Ancak performans olarak değil. Android platformu, ne kadar donanım koyarsan koy iOS kadar performans veren bir platform haline gelemez. O yukarıda bahsettiğiniz güncellemelerin yetersizliğinden dolayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…