Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.669 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #11 Alınmaz mümkünse illa iPhone ise minimum bir XS daha iyi olur.
ArdaReis00 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #12 LastThe dedi: Onun dışında ne alınır? X'den düşük bir model söyler misiniz? Herkeste iPhone hastalığı var Android telefon kullanmaktan utanıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... iPhone 8 Plus.
LastThe dedi: Onun dışında ne alınır? X'den düşük bir model söyler misiniz? Herkeste iPhone hastalığı var Android telefon kullanmaktan utanıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... iPhone 8 Plus.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #13 LastThe dedi: Onun dışında ne alınır? X'den düşük bir model söyler misiniz? Herkeste iPhone hastalığı var Android telefon kullanmaktan utanıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Fakirsen markaya para verme, popüler kültür kölelerinin ne dediği önemli değil. Bütçeni belirterek yeni konu aç.
LastThe dedi: Onun dışında ne alınır? X'den düşük bir model söyler misiniz? Herkeste iPhone hastalığı var Android telefon kullanmaktan utanıyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Fakirsen markaya para verme, popüler kültür kölelerinin ne dediği önemli değil. Bütçeni belirterek yeni konu aç.