C CanGümüşoğlu Decapat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 9 26 Kasım 2018 #1 iPhone 7 almak istiyorum. 2019'a gireceğiz sizce alınır mı iPhone 7? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2018
Carlzberg Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 3.457 Makaleler 9 Çözümler 12 26 Kasım 2018 #2 Fiyatına bağlı olarak alınır tabii. Şahsen hala daha Apple'ın en güzel cihazı olduğunu düşünüyorum.
C CanGümüşoğlu Decapat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 9 26 Kasım 2018 #3 Carlzberg dedi: Fiyatına bağlı olarak alınır tabii. Şahsen hala daha Apple'ın en güzel cihazı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2.500 TL ye alacağım dostum ama garanti vb yok cihaz mat siyah kullanan kişi android kullanıyormuş 1 yıldır kapalı kutusunda duruyormuş
Carlzberg dedi: Fiyatına bağlı olarak alınır tabii. Şahsen hala daha Apple'ın en güzel cihazı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 2.500 TL ye alacağım dostum ama garanti vb yok cihaz mat siyah kullanan kişi android kullanıyormuş 1 yıldır kapalı kutusunda duruyormuş
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.241 Çözümler 3 Yer İstanbul 26 Kasım 2018 #4 Carlzberg dedi: Fiyatına bağlı olarak alınır tabii. Genişletmek için tıkla... Fiyatına bağlı olarak mı ? 32 GB'lik modeli 3800 TL gibi bir fiyat etiketine sahipken alınmaz. Samsung Galaxy S9 Fiyatları & S9 Modelleri ve Özellikleri Samsung Galaxy Note 8 Fiyatları & Note 8 Özellikleri Aynı fiyata Note 8 varken asla. CanGümüşoğlu dedi: 2.500 TL ye alacağım dostum ama garanti vb yok cihaz mat siyah kullanan kişi android kullanıyormuş 1 yıldır kapalı kutusunda duruyormuş Genişletmek için tıkla... Tanıdığın biri ise al derim ama yabancı ise ne kadar doğru bilemezsin.
Carlzberg dedi: Fiyatına bağlı olarak alınır tabii. Genişletmek için tıkla... Fiyatına bağlı olarak mı ? 32 GB'lik modeli 3800 TL gibi bir fiyat etiketine sahipken alınmaz. Samsung Galaxy S9 Fiyatları & S9 Modelleri ve Özellikleri Samsung Galaxy Note 8 Fiyatları & Note 8 Özellikleri Aynı fiyata Note 8 varken asla. CanGümüşoğlu dedi: 2.500 TL ye alacağım dostum ama garanti vb yok cihaz mat siyah kullanan kişi android kullanıyormuş 1 yıldır kapalı kutusunda duruyormuş Genişletmek için tıkla... Tanıdığın biri ise al derim ama yabancı ise ne kadar doğru bilemezsin.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2018 #5 Artık iPhone tarafından en az 7 modeline inilmeli. Fiyatına göre alınabilir.
C CanGümüşoğlu Decapat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 9 26 Kasım 2018 #6 Mert Şahan İLHAN dedi: Fiyatına bağlı olarak mı ? 32 GB'lik modeli 3800 TL gibi bir fiyat etiketine sahipken alınmaz. Samsung Galaxy S9 Fiyatları & S9 Modelleri ve Özellikleri Samsung Galaxy Note 8 Fiyatları & Note 8 Özellikleri Aynı fiyata Note 8 varken asla. Tanıdığın biri ise al derim ama yabancı ise ne kadar doğru bilemezsin. Genişletmek için tıkla... Tanıdık
Mert Şahan İLHAN dedi: Fiyatına bağlı olarak mı ? 32 GB'lik modeli 3800 TL gibi bir fiyat etiketine sahipken alınmaz. Samsung Galaxy S9 Fiyatları & S9 Modelleri ve Özellikleri Samsung Galaxy Note 8 Fiyatları & Note 8 Özellikleri Aynı fiyata Note 8 varken asla. Tanıdığın biri ise al derim ama yabancı ise ne kadar doğru bilemezsin. Genişletmek için tıkla... Tanıdık
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 26 Kasım 2018 #7 İPhone markasının hiçbir ürünü parasını hak etmiyor. İPhone 7 parasına İPhoneyi 2'ye katlayacak telefonlar alınabilir. Örnek olarak: Note 8, Huawei Mate 20 Lite, Nokia 8, Samsung S8, S9
İPhone markasının hiçbir ürünü parasını hak etmiyor. İPhone 7 parasına İPhoneyi 2'ye katlayacak telefonlar alınabilir. Örnek olarak: Note 8, Huawei Mate 20 Lite, Nokia 8, Samsung S8, S9
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.241 Çözümler 3 Yer İstanbul 26 Kasım 2018 #8 CanGümüşoğlu dedi: Tanıdık Genişletmek için tıkla... Al gitsin o zaman. İphone 7 ilk çıktığı hafta ABD'den almıştım 128 GB'lık modeline 2250 TL ödemiştim. 150 TL'de devlete vergi, 2400 TL'ye 128 GB almıştım...
CanGümüşoğlu dedi: Tanıdık Genişletmek için tıkla... Al gitsin o zaman. İphone 7 ilk çıktığı hafta ABD'den almıştım 128 GB'lık modeline 2250 TL ödemiştim. 150 TL'de devlete vergi, 2400 TL'ye 128 GB almıştım...
C CanGümüşoğlu Decapat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 9 26 Kasım 2018 #9 Guts dedi: İPhone markasının hiçbir ürünü parasını hak etmiyor. İPhone 7 parasına İPhone 2'ye katlayacak telefonlar alınabilir. Örnek olarak: Huawei Mate 20 Lite, Nokia 8, Samsung S8 Genişletmek için tıkla... Daha öncede iphone kullandım memnun kalmıştım android deki güvenlik açıkları artık tamul edemiyorum 2 sene yazılım desteği var sonrasında kesiyorlar Mert Şahan İLHAN dedi: Al gitsin o zaman. İphone 7 ilk çıktığı hafta ABD'den almıştım 128 GB'lık modeline 2250 TL ödemiştim. 150 TL'de devlete vergi, 2400 TL'ye 128 GB almıştım... Genişletmek için tıkla... Güzel fiyat 32 gb yeterli olur umarım sistem kaç gb kullanıyor açaba
Guts dedi: İPhone markasının hiçbir ürünü parasını hak etmiyor. İPhone 7 parasına İPhone 2'ye katlayacak telefonlar alınabilir. Örnek olarak: Huawei Mate 20 Lite, Nokia 8, Samsung S8 Genişletmek için tıkla... Daha öncede iphone kullandım memnun kalmıştım android deki güvenlik açıkları artık tamul edemiyorum 2 sene yazılım desteği var sonrasında kesiyorlar Mert Şahan İLHAN dedi: Al gitsin o zaman. İphone 7 ilk çıktığı hafta ABD'den almıştım 128 GB'lık modeline 2250 TL ödemiştim. 150 TL'de devlete vergi, 2400 TL'ye 128 GB almıştım... Genişletmek için tıkla... Güzel fiyat 32 gb yeterli olur umarım sistem kaç gb kullanıyor açaba
Guts Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 1.827 Çözümler 5 26 Kasım 2018 #10 @CanGümüşoğlu İPhone donanın olarak parasını hak etmiyor. İPhone 7'de 1970 mAH batarya, 2GB bellek, 4 çekirdek işlemci mevcut performans bekleyeceğiniz bir ürün mü?
@CanGümüşoğlu İPhone donanın olarak parasını hak etmiyor. İPhone 7'de 1970 mAH batarya, 2GB bellek, 4 çekirdek işlemci mevcut performans bekleyeceğiniz bir ürün mü?