A Aqil Əliyev Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 9 3 Ağustos 2020 #1 Merhaba benim iPhone 7'im kapandiktan sonra Apple logosunda kalıyor. iTunes uzerinden guncelleme yaptığımda ise hata kodu 14 veriyor. Bir an once .
Merhaba benim iPhone 7'im kapandiktan sonra Apple logosunda kalıyor. iTunes uzerinden guncelleme yaptığımda ise hata kodu 14 veriyor. Bir an once .
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 9 Ağustos 2020 #2 ipsw.me üzerinden uygun yazılımı bulup itunes üzerinden bu şekilde güncelleyiniz bir de.
B bandias Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 192 9 Ağustos 2020 #3 Aqil Əliyev dedi: Merhaba benim iPhone 7'im kapandiktan sonra Apple logosunda kalıyor. iTunes uzerinden guncelleme yaptığımda ise hata kodu 14 veriyor. Bir an once. Genişletmek için tıkla... En yakın servise götürürseniz makul bir ücrete hallolur. Eğer kendim yaparım derseniz deneyebilirsiniz.
Aqil Əliyev dedi: Merhaba benim iPhone 7'im kapandiktan sonra Apple logosunda kalıyor. iTunes uzerinden guncelleme yaptığımda ise hata kodu 14 veriyor. Bir an once. Genişletmek için tıkla... En yakın servise götürürseniz makul bir ücrete hallolur. Eğer kendim yaparım derseniz deneyebilirsiniz.